Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
lunes, 30 de noviembre de 2009
РЕЦЕПТ КУХНЯ Селера МЛИНЦІ Інгредієнти для чотирьох осіб
РЕЦЕПТ КУХНЯ
Селера МЛИНЦІ
Інгредієнти для чотирьох осіб
400 гр. селера
4 яйця
2 ст. тертий сир
50 гр. Серрано нарізані шинка
200 гр. борошно
50 гр. масла
1 ст. випічка порошком
Перець
Нафта
Sal
Підготовка
Вимийте і очистіть селера. Потім виріжте його і варити в каструлі з підсоленій воді 15 хвилин. Зі змішувачем знижує підготовці пюре і холоду.
Потім змішати борошно з дріжджами, покласти в каструлю з водою і олією, доведені до кипіння і видалити. У цій підготовці додати борошно та овочі і перемішати за допомогою шпателя, поки тонкою скоринкою.
Дайте невелике кипіння, помішуючи завжди так що даний препарат не липне. Додати пюре з селери, прошутто включає в себе проживання тертий, сіль і перець, перемішати і тушкувати ще небагато.
Коли маса є очевидним, видаліть його з тепла. Нарешті додати яйця по одному і перемішати до Incorporated.
Тепер я: нехай інші близько 30 хвилин підготовки. Потім вилив суміш у каструлю з гарячим маслом і смажити оладки до золотистого кольору. Злийте воду і готовий служити їм жарко.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario