miércoles, 4 de noviembre de 2009

RECEPT KEUKEN Vis Gehaktballen met aardappelpuree voor coeliakie Ingrediënten:




RECEPT KEUKEN

Vis Gehaktballen met aardappelpuree voor coeliakie

Ingrediënten:
1 kilo filets van heek (grond)
2 grote uien
3 eieren
magere melk, het bedrag dat nodig
2 sneetjes glutenvrij brood kruimels
2 bruisend water putten
knoflook en peterselie, op smaak
Zout en peper naar smaak
broodkruimels of slagman Glutenvrij, het bedrag dat nodig
gemeenschappelijke olie, het bedrag dat nodig
1 verpakking van instant aardappelpuree


Bereiding:
Breng in een kom en meng de gemalen vis met het kruim van glutenvrij brood geweekt en uitgelekt in een beetje van magere melk en voeg je de knoflook en de gehakte peterselie en voeg naar smaak zout en peper. Trouwens, in een pot met een beetje olie en bak de gehakte uien, wanneer klaar toe te voegen aan de kom met de vis samen met de losgeklopt eieren en soda.
Roer met een lepel goed al deze ingrediënten en vorm gehaktballen met je handen en dan jas ze in paneermeel. Dan bak ze in een pot of pan met veel hete olie tot krokant en afvoer op absorberend keukenpapier. Bereid instant aardappelpuree volgens de aanduidingen van de verpakking en serveer de gehaktballetjes vergezeld dit heerlijke puree.

No hay comentarios: