Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
miércoles, 4 de noviembre de 2009
RESEP KEUKEN Seldery poffertjies Bestanddele vir vier mense
RESEP KEUKEN
Seldery poffertjies
Bestanddele vir vier mense
400 gr. seldery
4 eiers
2 el. gerasperde kaas
50 gr. gekap Serranoham
200 gr. blom
50 gr. botter
1 el. bakpoeier
Peper
Olie
Sal
Voorbereiding
Was en skil die seldery. Sny dan is dit by en kook in 'n pot met soutwater vir 15 minute. Met menger verlaag die voorbereiding van 'n pasta en chill.
Dan meng die meel met suurdeeg, sit in die kastrol met water en botter, gebring aan die kook en te verwyder. In hierdie voorbereiding voeg die meel en groente, en roer met 'n lepel, tot' n dun kors.
Gee 'n effense kook, altyd roer sodat die voorbereiding nie vashou. Voeg die seldery appelmoes, prosciutto inkorporeer die verblyf gerasperde, sout en peper by, roer en prut 'n bietjie langer.
Wanneer die massa waarneembaar is, verwyder van hitte. Ten slotte voeg die eiers een vir een by en meng totdat opgeneem.
Nou is ek: laat dit rus ongeveer 30 minute voorbereiding. Dan uitgestort die mengsel in 'n pan met warm olie en braai poffertjies tot goudbruin. Dreineer en gereed is, dien dit warm is.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario