miércoles, 4 de noviembre de 2009

RESEP KEUKEN Seldery poffertjies Bestanddele vir vier mense





RESEP KEUKEN

Seldery poffertjies

Bestanddele vir vier mense

400 gr. seldery
4 eiers
2 el. gerasperde kaas
50 gr. gekap Serranoham
200 gr. blom
50 gr. botter
1 el. bakpoeier
Peper
Olie
Sal

Voorbereiding

Was en skil die seldery. Sny dan is dit by en kook in 'n pot met soutwater vir 15 minute. Met menger verlaag die voorbereiding van 'n pasta en chill.

Dan meng die meel met suurdeeg, sit in die kastrol met water en botter, gebring aan die kook en te verwyder. In hierdie voorbereiding voeg die meel en groente, en roer met 'n lepel, tot' n dun kors.

Gee 'n effense kook, altyd roer sodat die voorbereiding nie vashou. Voeg die seldery appelmoes, prosciutto inkorporeer die verblyf gerasperde, sout en peper by, roer en prut 'n bietjie langer.

Wanneer die massa waarneembaar is, verwyder van hitte. Ten slotte voeg die eiers een vir een by en meng totdat opgeneem.

Nou is ek: laat dit rus ongeveer 30 minute voorbereiding. Dan uitgestort die mengsel in 'n pan met warm olie en braai poffertjies tot goudbruin. Dreineer en gereed is, dien dit warm is.

No hay comentarios: