Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
jueves, 5 de noviembre de 2009
RECEPT KEUKEN Selderij POFFERTJIES Ingrediënten voor vier personen
RECEPT KEUKEN
Selderij POFFERTJIES
Ingrediënten voor vier personen
400 gr. selderij
4 eieren
2 el. geraspte kaas
50 gr. gehakte Serranoham
200 gr. meel
50 gr. boter
1 el. bakpoeder
Pepper
Oil
Sal
Voorbereiding
Was en schil de selderij. Dan snijden en koken in een pan met gezouten water gedurende 15 minuten. Met mixer vermindert de voorbereiding van een puree en chill.
Meng de bloem met gist, gezet in pan met water en boter, bracht aan de kook en te verwijderen. In deze voorbereiding voeg de bloem toe en fruit, en roer met een spatel tot een dunne korst.
Geef een lichte kook, steeds roerend zodat het preparaat geen stok. Voeg de selderij puree, prosciutto omvat het verblijf geraspt, zout en peper, roer en laat een beetje langer.
Wanneer de massa blijkt te verwijderen uit warmte. Voeg tenslotte de eieren een voor een en meng tot opgenomen.
Nu heb ik: laat het rusten ongeveer 30 minuten voorbereiding. Toen goot het mengsel in een pan met hete olie en bak beignets goudbruin. Drain en klaar, serveer ze warm.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario