COAST KJØKKEN
Fisk Kjøttkaker med potetstappe for Celiac
Ingredienser:
1 kilo hake filet (bakken)
2 store løk
3 egg
skummet melk, mengden nødvendig
2 skiver glutenfri brødsmuler
2 sparkling water brønner
hvitløk og persille, til å smake
Salt og pepper etter smak
brødrasp eller batter glutenfri, mengden nødvendig
Felles olje, mengden nødvendig
1 pakke med instant potetmos
Forberedelse:
Sted i en bolle og bland bakken fisken med den smule av glutenfritt brød dynket og dreneres på en bit av skummet melk og du legger til hvitløk og hakkede persille etter smak og salt og pepper. Dessuten, i en gryte med litt olje og stek den hakkede løk når du er klar til å skape en bolle inneholder fisken sammen med lett pisket egg og brus.
Rør med en skje meget godt alle disse ingrediensene og form kjøttboller med hendene og strøk dem i brødrasp. Så stek dem i en gryte eller panne med rikelig med varm olje til sprø og renne på absorberende papir kjøkken. Forbered instant potetmos etter pakken retninger og tjene kjøttboller ledsages dette deilig puré.
No hay comentarios:
Publicar un comentario