viernes, 20 de noviembre de 2009

Riċetta KITCHEN Fritturi karfus Ingredjenti għal erba 'persuni




Riċetta KITCHEN

Fritturi karfus

Ingredjenti għal erba 'persuni

400 gr. karfus
4 bajd
2 tbsp. Ġobon maħkuk
50 gr. mqatta perżut Serrano
200 gr. dqiq
50 gr. butir
1 tbsp. baking powder
Bżar
Oil
Sal

Preparazzjoni

Aħsel u titqaxxar il-krafes. Imbagħad taqtgħu u kok fi pot immellaħ bl-ilma għal 15 minuta. Bil mixer inaqqas il-preparazzjoni ta 'purejiet u chill.

Imbagħad ħallat-dqiq bil-ħmira, iqiegħdu fis-saucepan bl-ilma u l-butir, miġjuba għat-togħlija u neħħi. F'dan il-preparazzjoni żid l-dqiq u l-ħxejjex, u ħawwad bi spatula sakemm qoxra rqiqa.

Agħti Għalli żgħira, dejjem tħawwad sabiex il-preparazzjoni ma stick. Żid il-purejiet tal-krafes, Prosciutto tinkorpora l-waqfa maħkuk, melħ u bżar, ħawwad u simmer ftit itwal.

Meta l-massa jirriżulta, tneħħiha mill-sħana. Fl-aħħar żid il-bajd wieħed f'ħin u ħawwad kollox sakemm inkorporati.

Issa I: ħalliha mistrieħ madwar 30 minuta preparazzjoni. Imbagħad mferra-taħlita fi pan b'żejt jaħraq u fritturi fry sa kannella dehbi. Battal l-ilma u lesta, jservuhom hot.

No hay comentarios: