
Riċetta KITCHEN
Fritturi karfus
Ingredjenti għal erba 'persuni
400 gr. karfus
4 bajd
2 tbsp. Ġobon maħkuk
50 gr. mqatta perżut Serrano
200 gr. dqiq
50 gr. butir
1 tbsp. baking powder
Bżar
Oil
Sal
Preparazzjoni
Aħsel u titqaxxar il-krafes. Imbagħad taqtgħu u kok fi pot immellaħ bl-ilma għal 15 minuta. Bil mixer inaqqas il-preparazzjoni ta 'purejiet u chill.
Imbagħad ħallat-dqiq bil-ħmira, iqiegħdu fis-saucepan bl-ilma u l-butir, miġjuba għat-togħlija u neħħi. F'dan il-preparazzjoni żid l-dqiq u l-ħxejjex, u ħawwad bi spatula sakemm qoxra rqiqa.
Agħti Għalli żgħira, dejjem tħawwad sabiex il-preparazzjoni ma stick. Żid il-purejiet tal-krafes, Prosciutto tinkorpora l-waqfa maħkuk, melħ u bżar, ħawwad u simmer ftit itwal.
Meta l-massa jirriżulta, tneħħiha mill-sħana. Fl-aħħar żid il-bajd wieħed f'ħin u ħawwad kollox sakemm inkorporati.
Issa I: ħalliha mistrieħ madwar 30 minuta preparazzjoni. Imbagħad mferra-taħlita fi pan b'żejt jaħraq u fritturi fry sa kannella dehbi. Battal l-ilma u lesta, jservuhom hot.
No hay comentarios:
Publicar un comentario