Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
viernes, 20 de noviembre de 2009
Riċetta KITCHEN Fritturi karfus Ingredjenti għal erba 'persuni
Riċetta KITCHEN
Fritturi karfus
Ingredjenti għal erba 'persuni
400 gr. karfus
4 bajd
2 tbsp. Ġobon maħkuk
50 gr. mqatta perżut Serrano
200 gr. dqiq
50 gr. butir
1 tbsp. baking powder
Bżar
Oil
Sal
Preparazzjoni
Aħsel u titqaxxar il-krafes. Imbagħad taqtgħu u kok fi pot immellaħ bl-ilma għal 15 minuta. Bil mixer inaqqas il-preparazzjoni ta 'purejiet u chill.
Imbagħad ħallat-dqiq bil-ħmira, iqiegħdu fis-saucepan bl-ilma u l-butir, miġjuba għat-togħlija u neħħi. F'dan il-preparazzjoni żid l-dqiq u l-ħxejjex, u ħawwad bi spatula sakemm qoxra rqiqa.
Agħti Għalli żgħira, dejjem tħawwad sabiex il-preparazzjoni ma stick. Żid il-purejiet tal-krafes, Prosciutto tinkorpora l-waqfa maħkuk, melħ u bżar, ħawwad u simmer ftit itwal.
Meta l-massa jirriżulta, tneħħiha mill-sħana. Fl-aħħar żid il-bajd wieħed f'ħin u ħawwad kollox sakemm inkorporati.
Issa I: ħalliha mistrieħ madwar 30 minuta preparazzjoni. Imbagħad mferra-taħlita fi pan b'żejt jaħraq u fritturi fry sa kannella dehbi. Battal l-ilma u lesta, jservuhom hot.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario