
RECEPT KUHINJA
Celer fritule
Sastojci za četiri osobe
400 gr. celer
4 jaja
2 žlice. ribani sir
50 gr. sjeckani Serrano pršut
200 gr. brašno
50 gr. maslac
1 tbsp. prašak za pecivo
Paprika
Ulje
Sal
Priprema
Oprati i oguliti celer. Onda ga je presjekla i kuhati u lonac sa slanom vodom za 15 minuta. Sa mikser smanjuje pripremu kaše i odmarati.
Zatim pomiješati brašno sa kvascem, staviti u lonac za pirjanje s vodom i maslac, doveo do prokuhati i maknuti. U toj pripremi dodati brašno i povrća, te promiješati sa lopaticom dok tanka kora.
Dajte malo kuhati, miješajući uvijek tako da pripreme ne štap. Dodajte celer pire, pršut, ribani uključuje boravak, sol i papar, promiješati i pirjati malo duže.
Kada masa je više nego očito, to maknuti od vrućine. Na kraju dodati jaja neki at vrijeme i miksati dok ne Incorporated.
Sad ja: nek da odstoji oko 30 minuta pripreme. Zatim izlije smjesa u posudu s vrućim uljem i pecite fritule do zlatno smeđe. Ocijedite i spreman ih poslužiti vruće
No hay comentarios:
Publicar un comentario