Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
miércoles, 18 de noviembre de 2009
RECEPT KUHINJA Celer fritule Sastojci za četiri osobe
RECEPT KUHINJA
Celer fritule
Sastojci za četiri osobe
400 gr. celer
4 jaja
2 žlice. ribani sir
50 gr. sjeckani Serrano pršut
200 gr. brašno
50 gr. maslac
1 tbsp. prašak za pecivo
Paprika
Ulje
Sal
Priprema
Oprati i oguliti celer. Onda ga je presjekla i kuhati u lonac sa slanom vodom za 15 minuta. Sa mikser smanjuje pripremu kaše i odmarati.
Zatim pomiješati brašno sa kvascem, staviti u lonac za pirjanje s vodom i maslac, doveo do prokuhati i maknuti. U toj pripremi dodati brašno i povrća, te promiješati sa lopaticom dok tanka kora.
Dajte malo kuhati, miješajući uvijek tako da pripreme ne štap. Dodajte celer pire, pršut, ribani uključuje boravak, sol i papar, promiješati i pirjati malo duže.
Kada masa je više nego očito, to maknuti od vrućine. Na kraju dodati jaja neki at vrijeme i miksati dok ne Incorporated.
Sad ja: nek da odstoji oko 30 minuta pripreme. Zatim izlije smjesa u posudu s vrućim uljem i pecite fritule do zlatno smeđe. Ocijedite i spreman ih poslužiti vruće
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario