Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
martes, 10 de noviembre de 2009
RECEPT KUCHYNĚ Rebrový lievance Ingrediencie pre štyri osoby
RECEPT KUCHYNĚ
Rebrový lievance
Ingrediencie pre štyri osoby
400 gr. zeler
4 vajcia
2 lyžice. strúhaný syr
50 gr. nakrájanú šunku Serrano
200 gr. múka
50 gr. maslo
1 polievková lyžica. prášok do pečiva
Korenie
Olej
Sal
Príprava
Umyť a lúpať zeler. Potom kosiť, variť v hrnci so slanou vodou po dobu 15 minút. S mixer znižuje prípravu pyré a necháme vychladiť.
Premiešajte múku s kvasinkami, dať do hrnca s vodou a maslom, priniesol do varu a odstrániť. V tomto lieku pridajte múku a zeleniny, a miešajte, kým sa špachtľou tenkú kôrku.
Dajte variť mierne, a to vždy za stáleho miešania tak, aby prípravok nelepí. Pridajte zeler pyré, parmská šunka obsahuje pobyt strúhaný, soľ a korenie, zamiešať a dusíme trochu dlhšie.
Keď hmotnosť je zrejmé, vyberte ju z tepla. Nakoniec pridáme vajcia, jeden po druhom a miešajte, kým zapracované.
Teraz som: nech je zvyšok asi 30 minút prípravy. Potom nalial zmes v panvici s horúcim olejom a smažíme palacinky dozlata. Mozgov a pripravený, slúžiť im horko.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario