
RECEPT KUCHYNĚ
Rebrový lievance
Ingrediencie pre štyri osoby
400 gr. zeler
4 vajcia
2 lyžice. strúhaný syr
50 gr. nakrájanú šunku Serrano
200 gr. múka
50 gr. maslo
1 polievková lyžica. prášok do pečiva
Korenie
Olej
Sal
Príprava
Umyť a lúpať zeler. Potom kosiť, variť v hrnci so slanou vodou po dobu 15 minút. S mixer znižuje prípravu pyré a necháme vychladiť.
Premiešajte múku s kvasinkami, dať do hrnca s vodou a maslom, priniesol do varu a odstrániť. V tomto lieku pridajte múku a zeleniny, a miešajte, kým sa špachtľou tenkú kôrku.
Dajte variť mierne, a to vždy za stáleho miešania tak, aby prípravok nelepí. Pridajte zeler pyré, parmská šunka obsahuje pobyt strúhaný, soľ a korenie, zamiešať a dusíme trochu dlhšie.
Keď hmotnosť je zrejmé, vyberte ju z tepla. Nakoniec pridáme vajcia, jeden po druhom a miešajte, kým zapracované.
Teraz som: nech je zvyšok asi 30 minút prípravy. Potom nalial zmes v panvici s horúcim olejom a smažíme palacinky dozlata. Mozgov a pripravený, slúžiť im horko.
No hay comentarios:
Publicar un comentario