Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
lunes, 2 de noviembre de 2009
Sopa de picadillo Ingredienser för 4 FÖRBEREDELSE
Sopa de picadillo
Ingredienser för 4
På lager:
• 1 / 2 kyckling
• 1 kilo nötkött ben
• 2 skinka ben
• 4 purjolök
• 3 selleristjälkar
• 1 medelstor lök
• 300 gram potatis
• salt
För soppan
• 1 / 4 kilo ris
• 150 g tärnat botad skinka, skuren i
• 2 kokta ägg
• 1 kvist mynta
• 1oo gram stekt bröd
FÖRBEREDELSE
Placera en gryta på elden med tre liter vatten och kyckling, ben av nötkött, potatis skalad och skivad, grundligt av lök, skalade och skurna i halv, skivade morötter och andra grönsaker rengöras, skuren i grovt. Täck över grytan och låt koka i ca tre timmar.
Efter denna tid, ta bort från värmen, ta bort Kyckling buljong, benfri, Strimla kött och reservera det. Sila buljongen genom en fin sil och reserv också.
Sätt en stekpanna på elden och spända buljongen när det är varmt, tillsätt riset och bitar av skinka.
Koka på hög värme cirka 18 minuter tills riset är klart.
Sedan bort från värmen och häll i en skål.
När servering, tillsätt strimlad kyckling, hackade hårdkokta ägg, stekt bröd skuren i tärningar och mynta kvist.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario