Chos CISTINEACH Meatballs éisc le prátaí mashed do celiac Comhábhair: 1 cileagram de filléid colmóir (na talún) 2 onions mór 3 uibheacha skimmed bainne, an méid is gá a Glútan 2 slices crumbs arán saor in aisce 2 Wells uisce súilíneach garlic agus parsley, le blas Salann agus Piobar chun blas breadcrumbs glútan nó fuidrimh ar saor in aisce, an méid is gá a ola coiteann, an méid is gá a 1 pacáiste prátaí mashed an toirt Preparation: Cuir i Bowl agus meascán ar an iasc talamh leis an crumb de glútan-aráin saor sáithithe agus drained i beagán bainne skimmed agus cuir tú an garlic agus chopped parsley chun blas a chur air agus salann agus Piobar a chur. Chomh maith le, i POT le beagán ola agus Fry an onions chopped nuair réidh leis an Bowl ina bhfuil an éisc i dteannta leis an uibheacha éadrom ann fosta agus Soda. Stir le spoon go han-mhaith ar fad ar na comhábhair agus meatballs foirm le do lámha agus ansin iad a cóta i breadcrumbs. Ansin Fry iad i POT nó uile le neart ola te go dtí crispy agus draein ar an bpáipéar cistine absorbent. Ullmhú prátaí mashed láithreach de réir treoracha pacáiste agus a sheirbheáil ar an meatballs gabháil leis seo a puree delicious.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
|
Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
No hay comentarios:
Publicar un comentario