Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
domingo, 22 de noviembre de 2009
Resepti KEITTIÖ Selleri fritters Ainesosat neljälle
Resepti KEITTIÖ
Selleri fritters
Ainesosat neljälle
400 gr. varsiselleri
4 munaa
2 rkl. juustoraasteella
50 gr. hienonnettu Serranokinkkua
200 gr. jauhon
50 gr. voita
1 rkl. leivinjauhetta
Kirvelevää
Öljy
Sal
Valmistelu
Pese ja kuori selleri. Leikataan se ja keitä ruukku suolatussa vedessä 15 minuutin ajan. Kanssa mikseri vähentää valmistelua soseen ja chill.
Sitten Sekoita jauhot ja hiiva, panna kattilaan vettä ja voita, saatetaan kiehuvaksi ja poista. Tässä valmistelussa Lisää jauhot ja vihanneksia, ja sekoitetaan lastalla kunnes ohut.
Anna hieman kiehua, aina välillä sekoittaen niin, että valmiste ei ole kiinni. Lisää selleri soseen, prosciutto sisältää oleskelun juustoraastetta, suolaa ja pippuria, sekoitetaan ja annetaan kiehua vähän kauemmin.
Kun massa on ilmeistä, poista se lämpöä. Lopuksi lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita, kunnes sisällytetty.
Nyt minä: anna sen levätä noin 30 minuuttia valmistelua. Sitten kaadetaan seos pannulla kuumassa öljyssä ja paista fritters kunnes kullanruskeaksi. Valua ja valmiina palvelemaan heitä kuuma.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario