Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
miércoles, 4 de noviembre de 2009
RECEPT KUCHYNĚ Řapíkatý lívance Ingredience pro čtyři osoby
RECEPT KUCHYNĚ
Řapíkatý lívance
Ingredience pro čtyři osoby
400 gr. celer
4 vejce
2 lžíce. strouhaný sýr
50 gr. nakrájenou šunku Serrano
200 gr. mouka
50 gr. máslo
1 polévková lžíce. prášek do pečiva
Pepř
Olej
Sal
Příprava
Umýt a loupat celer. Pak sekat, vařit v hrnci se slanou vodou po dobu 15 minut. S mixer snižuje přípravu pyré a necháme vychladit.
Promíchejte mouku s kvasinkami, dát do kastrolu s vodou a máslem, přinesl do varu a odstranit. V tomto přípravku přidejte mouku a zeleniny, a míchejte, dokud se špachtlí tenkou kůrku.
Dejte vařit mírně, a to vždy za stálého míchání tak, aby přípravek nelepí. Přidejte celer pyré, parmská šunka obsahuje pobyt strouhaný, sůl a pepř, zamíchat a dusíme trochu déle.
Když hmotnost je zřejmé, vyjměte ji z tepla. Nakonec přidáme vejce, jeden po druhém a míchejte, dokud začleněny.
Teď jsem: nechť je zbytek asi 30 minut přípravy. Pak nalil směs v pánvi s horkým olejem a smažíme lívance dozlatova. Mozků a hotovo, sloužit jim horko.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario