
RECEPT KUCHYNĚ
Řapíkatý lívance
Ingredience pro čtyři osoby
400 gr. celer
4 vejce
2 lžíce. strouhaný sýr
50 gr. nakrájenou šunku Serrano
200 gr. mouka
50 gr. máslo
1 polévková lžíce. prášek do pečiva
Pepř
Olej
Sal
Příprava
Umýt a loupat celer. Pak sekat, vařit v hrnci se slanou vodou po dobu 15 minut. S mixer snižuje přípravu pyré a necháme vychladit.
Promíchejte mouku s kvasinkami, dát do kastrolu s vodou a máslem, přinesl do varu a odstranit. V tomto přípravku přidejte mouku a zeleniny, a míchejte, dokud se špachtlí tenkou kůrku.
Dejte vařit mírně, a to vždy za stálého míchání tak, aby přípravek nelepí. Přidejte celer pyré, parmská šunka obsahuje pobyt strouhaný, sůl a pepř, zamíchat a dusíme trochu déle.
Když hmotnost je zřejmé, vyjměte ji z tepla. Nakonec přidáme vejce, jeden po druhém a míchejte, dokud začleněny.
Teď jsem: nechť je zbytek asi 30 minut přípravy. Pak nalil směs v pánvi s horkým olejem a smažíme lívance dozlatova. Mozků a hotovo, sloužit jim horko.
No hay comentarios:
Publicar un comentario