miércoles, 11 de noviembre de 2009

Preparazzjoni: Riċetta KITCHEN Ħut Meatballs mal-patata mashed għall-celiac Ingredjenti:

http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/



Riċetta KITCHEN

Ħut Meatballs mal-patata mashed għall-celiac

Ingredjenti:
1 kilo ta 'l-fillets tal-marlozz (art)
2 basal kbar
3 bajd
ħalib xkumat, l-ammont meħtieġ
2 flieli frak tal-ħobż mingħajr glutina
2 bjar frizzanti ta 'l-ilma
tewm u tursin, li t-togħma
Melħ u bżar tal-gosti
f'breadcrumbs jew dqiq, glutina ħieles, l-ammont meħtieġ
komuni taż-żejt, l-ammont meħtieġ
Pakkett 1 ta 'patata mashed immedjata


Preparazzjoni:
Poġġi fi skutella u ħallat il-ħut l-art bl-Frak ta 'glutina ħobż bla mxarrba u skulata fir daqsxejn ta' ħalib xkumat u inti żid it-tewm u tursin mqatta 'gosti u żid melħ u bżar. Barra minn hekk, fil-borma bi ftit żejt u fry l-basal mqatta meta lesta żżid mal-iskutella li fiha l-ħut flimkien mal-bajd ħafif imsawwat u soda.
Ħawwad b'kuċċarina tajjeb ħafna dawn l-ingredjenti kollha u pulpetti forma b'idejk u mbagħad coat fil f'breadcrumbs. Imbagħad taqlihom pot fi jew pan b'ħafna ta 'żejt jaħraq sakemm crispy u drain fuq il-karta tal-kċina assorbenti. Ipprepara patata mgħaffġa instant skond l-istruzzjonijiet pakkett u jservu l-meatballs akkumpanjati dan puree Delicious.

No hay comentarios: