Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
domingo, 1 de noviembre de 2009
Из шопа пицадилло Састојци за 4 ПРИПРЕМА
Из шопа пицадилло
Састојци за 4
На стању:
• 1 / 2 пилетина
• 1 килограм говедине костију
• 2 шунка кости
• 4 порилук
• 3 штапића целера
• 1 средњи лук
• 300 грама кромпира
• со
За супу
• 1 / 4 килограма пиринча
• 150 грама излечи коцкице шунке, исећи на
• 2 кувана јаја
• 1 гранчица од нане
• 1оо грама пржена хлеба
ПРИПРЕМА
Ставите лонац на ватру са три литре воде и пилетину, кости говедина, кромпир огуљен и исечен на кришке, лук, ољуштени и исећи на пола, нарезано шаргарепу и друго поврће темељно очистити, исећи на грубо. Покрити лонац и пустите крчкати око три сата.
Након тог времена, извадите из топлоте, извадите пилетину из супа, костију, исецкати месо и резерве. Страин супа кроз фино сито и као резерва.
Ставите тигањ на ватру и затегнути супа од када је вруће, додајте пиринач и комаде шунке.
Кук због високе топлоте око 18 минута, док пиринач не буде спреман.
Затим уклоните из топлоте и сипати у посуде.
Када се сервирање, додајте исјецкан пилетину, исецкани тврдо кухана јаја, пржена хлеба исећи на коцкице и гранчица менте.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario