РЕЦЕПТЫ КУХНЯ Рыбы котлеты з бульбяны пюрэ для целиакии Інгрэдыенты: 1 кілаграм Філе хека (зямля) 2 вялікія цыбуліны 3 яйкі абястлушчанае малако, сума, неабходная 2 дадаткам клейкавіны свабодны хлебных крошек 2 сверкающих вадзяных свідравін часнаком і пятрушка, паспрабаваць на смак Соль і перац па смаку дырэктар МТЗ або тэсту клейкавіны свабодны, сумы, неабходнай для Общепринятая на нафту, сума, неабходная 1 пакет імгненнага бульбяны пюрэ Прыгатаванне: Месца ў міску і змяшаць з зямлёй рыб крошкі Глютэн хлеб пропитанный і асушаных ў трохі абястлушчанага малака і дадаць часнык і дробна нарэзанымі петрушки па густу і дадаць соль і перац. Акрамя таго, у рондаляў з невялікім колькасцю алею і обжарить нарэзанымі лук, калі гатова дабавіць у чашу змяшчае рыб нараўне з слегка взбитых яйкі і соду. Рух лыжкай вельмі добра ўсе гэтыя інгрэдыенты і формы котлет з паднятымі рукамі, а затым пакрыць іх у дырэктар МТЗ. Затым жарить іх у кастрюлю або патэльні з вялікай колькасцю гарачым алеі да хрустящей і знясілення абсорбирующего паперы кухні. Падрыхтоўка бульбяное пюрэ з пакуначак ў адпаведнасці з пакетам напрамкаў і служаць фрикадельки суправаджалі гэта смачна пюрэ.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
|
Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
No hay comentarios:
Publicar un comentario