domingo, 1 de noviembre de 2009

РЕЦЕПТЫ КУХНЯ Рыбы котлеты з бульбяны пюрэ для целиакии Інгрэдыенты:





РЕЦЕПТЫ КУХНЯ

Рыбы котлеты з бульбяны пюрэ для целиакии

Інгрэдыенты:
1 кілаграм Філе хека (зямля)
2 вялікія цыбуліны
3 яйкі
абястлушчанае малако, сума, неабходная
2 дадаткам клейкавіны свабодны хлебных крошек
2 сверкающих вадзяных свідравін
часнаком і пятрушка, паспрабаваць на смак
Соль і перац па смаку
дырэктар МТЗ або тэсту клейкавіны свабодны, сумы, неабходнай для
Общепринятая на нафту, сума, неабходная
1 пакет імгненнага бульбяны пюрэ


Прыгатаванне:
Месца ў міску і змяшаць з зямлёй рыб крошкі Глютэн хлеб пропитанный і асушаных ў трохі абястлушчанага малака і дадаць часнык і дробна нарэзанымі петрушки па густу і дадаць соль і перац. Акрамя таго, у рондаляў з невялікім колькасцю алею і обжарить нарэзанымі лук, калі гатова дабавіць у чашу змяшчае рыб нараўне з слегка взбитых яйкі і соду.
Рух лыжкай вельмі добра ўсе гэтыя інгрэдыенты і формы котлет з паднятымі рукамі, а затым пакрыць іх у дырэктар МТЗ. Затым жарить іх у кастрюлю або патэльні з вялікай колькасцю гарачым алеі да хрустящей і знясілення абсорбирующего паперы кухні. Падрыхтоўка бульбяное пюрэ з пакуначак ў адпаведнасці з пакетам напрамкаў і служаць фрикадельки суправаджалі гэта смачна пюрэ.

No hay comentarios: