
РЕЦЕПТЫ КУХНЯ Рыбы котлеты з бульбяны пюрэ для целиакии Інгрэдыенты: 1 кілаграм Філе хека (зямля) 2 вялікія цыбуліны 3 яйкі абястлушчанае малако, сума, неабходная 2 дадаткам клейкавіны свабодны хлебных крошек 2 сверкающих вадзяных свідравін часнаком і пятрушка, паспрабаваць на смак Соль і перац па смаку дырэктар МТЗ або тэсту клейкавіны свабодны, сумы, неабходнай для Общепринятая на нафту, сума, неабходная 1 пакет імгненнага бульбяны пюрэ Прыгатаванне: Месца ў міску і змяшаць з зямлёй рыб крошкі Глютэн хлеб пропитанный і асушаных ў трохі абястлушчанага малака і дадаць часнык і дробна нарэзанымі петрушки па густу і дадаць соль і перац. Акрамя таго, у рондаляў з невялікім колькасцю алею і обжарить нарэзанымі лук, калі гатова дабавіць у чашу змяшчае рыб нараўне з слегка взбитых яйкі і соду. Рух лыжкай вельмі добра ўсе гэтыя інгрэдыенты і формы котлет з паднятымі рукамі, а затым пакрыць іх у дырэктар МТЗ. Затым жарить іх у кастрюлю або патэльні з вялікай колькасцю гарачым алеі да хрустящей і знясілення абсорбирующего паперы кухні. Падрыхтоўка бульбяное пюрэ з пакуначак ў адпаведнасці з пакетам напрамкаў і служаць фрикадельки суправаджалі гэта смачна пюрэ.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario