Receptet
Rizs zöldség
Hozzávalók 4 főre:
• 300 gramm rizs
• 1 liter húsleves zöldség
• 1 közepes vöröshagyma
• 1 zöldpaprika
• 1 / 2 piros paprika
• 1 sárgarépa
• 1 kisebb cukkini
• 1 kis padlizsán
• 100 gramm brokkolival
• 1 gerezd fokhagyma -
• 2 evőkanál paradicsomszósz
• olívaolaj
• só
• paprika
Elkészítés:
Meghámozzuk, és finomra vágjuk a hagymát és a fokhagymát kis kockákra. Könyv. Tisztítsa meg a többi zöldség-és nagy kockákra vágjuk. Sárga lap külön-külön. Egy serpenyőbe 100 ml forró olaj, a hagyma Saute anélkül, hogy a barna. Amikor félig főtt, adjunk hozzá pirospaprikát, zöld, sárgarépa és a brokkoli. Saute is, és ha a szósz már majdnem kész, hozzáadjuk a cukkinit és a padlizsán, só ízlés szerint. Amint azok enyhén főtt, hozzáadjuk a fokhagymát és a paradicsom szósszal. Majd adja hozzá a rizs és a forró húslevest. Előkészítés Cook a negyed óra. Hagyjuk állni néhány percig tálalás előtt.
No hay comentarios:
Publicar un comentario