Рецепт
Рис з овочами
Інгредієнти для 4 осіб:
• 300 грамів рису
• 1 л овочевого бульйону
• 1 середня цибулина
• 1 зелений перець
• 1 / 2 червоного перцю
• 1 морква
• 1 невеликий цукіні
• 1 невеликий баклажан
• 100 г брокколі
• 1 зубчик часнику
• 2 столові ложки томатного соусу
• оливкова олія
• сіль
• перець
ПІДГОТОВКА:
Очистіть і наріжте цибулю і часник дрібними кубиками. Книга. Чистота інші овочі і порізати на великі кістки. Попереджений окремо. У каструлі з 100 мл гарячого масла, соте з лука не доводячи до коричневого кольору. Коли половина варених, додати червоний перець, зелений, моркву і брокколі. Сото, а коли соус майже готовий, додати цукіні і баклажани, спеції до смаку. Як тільки вони трохи варених, додати часник, томатний соус. Потім додати рис і гарячий бульйон. Підготовка Кука чверть години. Залиште на кілька хвилин перед подачею на стіл.
No hay comentarios:
Publicar un comentario