
ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Ραβδώσεις σπαταλά
Συστατικά για τέσσερα άτομα
400 γρ. σέλινο
4 αυγά
2 κουταλιές της σούπας. τριμμένο τυρί
50 γρ. ψιλοκομμένο χοιρομέρι Serrano
200 γρ. αλεύρι
50 γρ. βούτυρο
1 κουταλιά της σούπας. μπέικιν
Πιπέρι
Πετρέλαιο
Sal
Προετοιμασία
Πλύνετε φλούδα και το σέλινο. Στη συνέχεια, κομμένα και μαγειρέψτε σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό για 15 λεπτά. Με μίκτη μειώνει την προετοιμασία πουρέ και ψύχρα.
Και στη συνέχεια αναμείξτε το αλεύρι με μαγιά, που στην κατσαρόλα με νερό και το βούτυρο, έφερε σε βρασμό και αφαίρεση. Σε αυτή την προετοιμασία προσθέστε το αλεύρι και τα λαχανικά, και ανακατέψτε με μια σπάτουλα έως ότου μια λεπτή κρούστα.
Δώστε μια μικρή βράσουν, ανακατεύοντας πάντα έτσι ώστε η προετοιμασία να μην κολλάει. Προσθέστε το πουρέ σέλινο, προσούτο ενσωματώνει την παραμονή τριμμένο, αλάτι και πιπέρι, ανακατέψτε και σιγοβράστε λίγο περισσότερο.
Όταν η μάζα είναι εμφανής, αφαιρέστε την από τη φωτιά. Τέλος, προσθέστε το ένα τα αυγά σε μια στιγμή και ανακατέψτε μέχρι ενσωματώθηκαν.
Τώρα: το αφήνετε περίπου 30 λεπτά προετοιμασία. Στη συνέχεια χύνεται το μείγμα σε ένα τηγάνι με το καυτό λάδι και λουκουμάδες τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν. Στραγγίστε και έτοιμα, τους εξυπηρετούν ζεστό.
No hay comentarios:
Publicar un comentario