Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
miércoles, 25 de noviembre de 2009
ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Ραβδώσεις σπαταλά Συστατικά για τέσσερα άτομα
ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Ραβδώσεις σπαταλά
Συστατικά για τέσσερα άτομα
400 γρ. σέλινο
4 αυγά
2 κουταλιές της σούπας. τριμμένο τυρί
50 γρ. ψιλοκομμένο χοιρομέρι Serrano
200 γρ. αλεύρι
50 γρ. βούτυρο
1 κουταλιά της σούπας. μπέικιν
Πιπέρι
Πετρέλαιο
Sal
Προετοιμασία
Πλύνετε φλούδα και το σέλινο. Στη συνέχεια, κομμένα και μαγειρέψτε σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό για 15 λεπτά. Με μίκτη μειώνει την προετοιμασία πουρέ και ψύχρα.
Και στη συνέχεια αναμείξτε το αλεύρι με μαγιά, που στην κατσαρόλα με νερό και το βούτυρο, έφερε σε βρασμό και αφαίρεση. Σε αυτή την προετοιμασία προσθέστε το αλεύρι και τα λαχανικά, και ανακατέψτε με μια σπάτουλα έως ότου μια λεπτή κρούστα.
Δώστε μια μικρή βράσουν, ανακατεύοντας πάντα έτσι ώστε η προετοιμασία να μην κολλάει. Προσθέστε το πουρέ σέλινο, προσούτο ενσωματώνει την παραμονή τριμμένο, αλάτι και πιπέρι, ανακατέψτε και σιγοβράστε λίγο περισσότερο.
Όταν η μάζα είναι εμφανής, αφαιρέστε την από τη φωτιά. Τέλος, προσθέστε το ένα τα αυγά σε μια στιγμή και ανακατέψτε μέχρι ενσωματώθηκαν.
Τώρα: το αφήνετε περίπου 30 λεπτά προετοιμασία. Στη συνέχεια χύνεται το μείγμα σε ένα τηγάνι με το καυτό λάδι και λουκουμάδες τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν. Στραγγίστε και έτοιμα, τους εξυπηρετούν ζεστό.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario