
RECIPE KITCHEN Fisk Kødboller med kartoffelmos til cøliaki Ingredienser: 1 kilo filet af kulmule (grund) 2 store løg 3 æg skummetmælk, det nødvendige beløb 2 skiver glutenfri rasp 2 mousserende vandboringer hvidløg og persille, til at smage Salt og peber rasp eller dej glutenfri, det nødvendige beløb Fælles olie, det nødvendige beløb 1 pakke af instant kartoffelmos Tilberedning: Sted i en skål og bland jorden fisk med krummen af gluten gennemblødt uden brød og drænes i en smule af skummetmælk og du Tilsæt hvidløg og hakket persille efter smag og tilsæt salt og peber. Ud over i en gryde med lidt olie og steg de hakkede løg når de er klar tilføje til skålen indeholder fisk sammen med let pisket æg og sodavand. Omrøres med en ske meget vel alle disse ingredienser og form frikadeller med hænderne og derefter pels dem i rasp. Så steger dem i en gryde eller pande med masser af varm olie, indtil sprøde og dræn på sugende køkkenrulle. Forbered instant kartoffelmos ifølge pakke retninger og tjene kødboller ledsaget denne lækre puré
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario