domingo, 1 de noviembre de 2009

RECIPE KITCHEN Fisk Kødboller med kartoffelmos til cøliaki Ingredienser:





RECIPE KITCHEN

Fisk Kødboller med kartoffelmos til cøliaki

Ingredienser:
1 kilo filet af kulmule (grund)
2 store løg
3 æg
skummetmælk, det nødvendige beløb
2 skiver glutenfri rasp
2 mousserende vandboringer
hvidløg og persille, til at smage
Salt og peber
rasp eller dej glutenfri, det nødvendige beløb
Fælles olie, det nødvendige beløb
1 pakke af instant kartoffelmos


Tilberedning:
Sted i en skål og bland jorden fisk med krummen af gluten gennemblødt uden brød og drænes i en smule af skummetmælk og du Tilsæt hvidløg og hakket persille efter smag og tilsæt salt og peber. Ud over i en gryde med lidt olie og steg de hakkede løg når de er klar tilføje til skålen indeholder fisk sammen med let pisket æg og sodavand.
Omrøres med en ske meget vel alle disse ingredienser og form frikadeller med hænderne og derefter pels dem i rasp. Så steger dem i en gryde eller pande med masser af varm olie, indtil sprøde og dræn på sugende køkkenrulle. Forbered instant kartoffelmos ifølge pakke retninger og tjene kødboller ledsaget denne lækre puré

No hay comentarios: