Resepti KEITTIÖ Kala Lihapullat ja perunasosetta ja keliakian Ainesosat: 1 kilo kummeliturskan fileet (päällä) 2 isoa sipulia 3 munaa Rasvattoman maidon määrää tarpeen 2 viipaletta gluteeniton Korppujauho 2 kuohuviini kaivoa valkosipuli ja persilja, maun Suolaa ja pippuria maun mukaan korppujauhoja tai takoa gluteeniton, tarvittavan määrän yhteiset öljyä, tarvittavan määrän 1 paketti instant perunamuusi Valmistelu: Paikka kulhoon ja sekoita maahan kalojen muruakaan gluteenitonta leipää kasteltu ja tyhjennettiin vähän rasvatonta maitoa ja lisäät valkosipuli ja hienonnettu persilja maistella ja lisätä suolaa ja pippuria. Lisäksi, että ruukku hieman öljyä ja paista hienonnettu sipuli, kun valmis Lisää kulhoon jossa kalan kanssa kevyesti pahoinpideltiin munat ja sooda. Sekoita lusikalla hyvin kaikki nämä ainekset ja muoto lihapullat kädet ja sen jälkeen takki ne korppujauhot. Sitten paista ne pannussa tai pannulla runsaasti kuumaa öljyä, kunnes rapeita ja kulutetaan imukykyistä keittiö paperilla. Valmista instant perunamuusia mukaan paketti suuntiin ja palvella lihapullia mukana tämän Delicious puree.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
|
Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
No hay comentarios:
Publicar un comentario