martes, 1 de diciembre de 2009

Resepti KEITTIÖ Kala Lihapullat ja perunasosetta ja keliakian Ainesosat:





Resepti KEITTIÖ

Kala Lihapullat ja perunasosetta ja keliakian

Ainesosat:
1 kilo kummeliturskan fileet (päällä)
2 isoa sipulia
3 munaa
Rasvattoman maidon määrää tarpeen
2 viipaletta gluteeniton Korppujauho
2 kuohuviini kaivoa
valkosipuli ja persilja, maun
Suolaa ja pippuria maun mukaan
korppujauhoja tai takoa gluteeniton, tarvittavan määrän
yhteiset öljyä, tarvittavan määrän
1 paketti instant perunamuusi


Valmistelu:
Paikka kulhoon ja sekoita maahan kalojen muruakaan gluteenitonta leipää kasteltu ja tyhjennettiin vähän rasvatonta maitoa ja lisäät valkosipuli ja hienonnettu persilja maistella ja lisätä suolaa ja pippuria. Lisäksi, että ruukku hieman öljyä ja paista hienonnettu sipuli, kun valmis Lisää kulhoon jossa kalan kanssa kevyesti pahoinpideltiin munat ja sooda.
Sekoita lusikalla hyvin kaikki nämä ainekset ja muoto lihapullat kädet ja sen jälkeen takki ne korppujauhot. Sitten paista ne pannussa tai pannulla runsaasti kuumaa öljyä, kunnes rapeita ja kulutetaan imukykyistä keittiö paperilla. Valmista instant perunamuusia mukaan paketti suuntiin ja palvella lihapullia mukana tämän Delicious puree.

No hay comentarios: