RECEPT KÖK
Fisk Köttbullar med potatismos för glutenallergiker
Ingredienser:
1 kilo kummelfiléer (jord)
2 stora lökar
3 ägg
skummjölk, det belopp som behövs
2 skivor glutenfritt bröd smulor
2 mousserande vattenbrunnar
vitlök och persilja, smaka
Salt och peppar
ströbröd eller gluten smet gratis, det belopp som behövs
Gemensamma olja, det belopp som behövs
1 paket med omedelbar potatismos
Beredning:
Placera i en skål och blanda marken fisk med crumb av gluten-indränkt gratis bröd och tömde i lite av skummjölk och du lägger till vitlök och hackad persilja efter smak och tillsätt salt och peppar. Dessutom i en kastrull med lite olja och stek den hackade löken när de är färdiga lägga till skålen med fisken tillsammans med lätt slagna äggen och soda.
Rör om med en sked väl alla dessa ingredienser och köttbullar form med händerna och sedan coat dem i ströbröd. Sedan stek dem i en gryta eller kastrull med rikligt med het olja tills krispiga och tär på hushållspapper. Förbered instant potatismos enligt paketet riktningar och tjäna köttbullar tillsammans denna läckra mos.
No hay comentarios:
Publicar un comentario