Recipe VIRTUVĖS Žuvų Mėsos kukuliai su bulvių koše ir Saulės rezginys Ingredientai: 1 kg jūrų lydekų filė (žemės) 2 dideli svogūnai 3 kiaušiniai nugriebto pieno, kurio reikia 2 skiltelės glitimo duonos trupinius 2 putojantį vandens gręžinių česnakų ir petražolių, pagal skonį Druskos ir pipirų pagal skonį džiūvėsėliais arba tešlą glitimo, kurio reikia bendro naftos, sumą, reikalingą 1 paketas momentinių bulvių koše Paruošimas: Dedama į dubenėlį ir sumaišykite priedugnio žuvų su glitimo trupiniai be duonos kondicionuojamas ir sausas iš nugriebto pieno, tiek ir įrašote česnaku ir smulkiai pjaustytais petražolių skonio ir įdėti druskos ir pipirų. Be to, į puodą su nedideliu kiekiu aliejaus ir pakepinti susmulkinti svogūnai, kai paruoštas įdėti į dubenį, kuriame yra žuvų, kartu su lengvai plakta kiaušinių ir sodą. Išmaišyti su šaukštu labai gerai visus šiuos ingredientus ir formos kotletai su savo rankas ir po to kailis juos džiūvėsėliai. Tada mailius juos puodą ar visos praplauti karšto aliejaus kol traškučių ir nusausinkite ant sugeriančios virtuvės popieriaus. Parengti trumpąją bulvių koše, pagal pakelio kryptimis ir tarnauti mėsos pridedamas šis skanus tyrės.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
|
Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
No hay comentarios:
Publicar un comentario