Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
domingo, 22 de noviembre de 2009
Ölümcül MUTFAK KEREVİZ börek Dört kişi için Malzemeler
Ölümcül MUTFAK
KEREVİZ börek
Dört kişi için Malzemeler
400 gr. kereviz
4 yumurta
2 yk. rendelenmiş peynir
50 gr. Serrano ham kıyılmış
200 gr. un
50 gr. tereyağı
1 yk. kabartma tozu
Biber
Petrol
Sal
Hazırlık
Yıkama ve soyma kereviz. Sonra kesme ve bir tencerede pişirmek 15 dakika boyunca su tuzlu. Ile karıştırıcı bir püresi ve chill hazırlık azaltır.
Sonra maya ile un, su ve tereyağı ile tencerede koyarsanız, raddeye getirdi mix ve kaldırın. Bu hazırlık, un ve sebze ekleyin ve bir spatula ile heyecan ince bir kabuk kadar.
Her zaman ki hazırlık sopa değil karıştırma hafif kaynatın ver. Kereviz püresi ekle, Prosciutto kalmak, rendelenmiş tuz ve biber, heyecan ve biraz daha kaynamaya içermektedir.
Zaman kütle, ısı çıkarın belirgindir. Nihayet bir zaman ve mix dahil kadar az bir yumurta ekleyin.
Şu anda: dinlenme yaklaşık 30 dakika hazırlık sağlar. Sonra bir sıcak yağ ve kızartma börek ile kahverengi oluncaya kadar tavada karışımı dökülür. Drenaj ve hazır, sıcak onlara hizmet vermektedir.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario