lunes, 2 de noviembre de 2009

Retseptid KITCHEN Kalad Lihapallid kartulipüreega jaoks celiac Koostis:





Retseptid KITCHEN

Kalad Lihapallid kartulipüreega jaoks celiac

Koostis:
1 kg merluusi filee (jahvatatud)
2 suurt sibulat
3 muna
lõss, vajalik summa
2 viilud gluteenivaba leiva-helbed
2 Porevesi augud
küüslaugu ja peterselli, maitse järgi
Soola ja pipart maitse järgi
riivsai või taigna gluteeni vaba, vajalik summa
Üldine õli, vajalik summa
1 pakett kohe kartulipudru


Ettevalmistus:
Asetada kaussi ja segatakse jahvatatud kala koos Muru on gluteenivaba leiva ligunenud ja nõrutatud on natuke lõssi ja lisate küüslaugu ja hakitud peterselli maitse ja lisada soola ja pipraga. Lisaks on pott veidi õli ja praadida tükeldatud sibula, kui valmis Lisa kaussi sisaldab kala koos kergelt peksti munad ja sooda.
Segage lusikaga väga hästi kõiki neid koostisained ja vormi LIHAPALLID käega ja siis kate neile riivsai. Seejärel praadige neid poti või üle rohke kuuma õli, kuni krõbedad ja raiskamine absorbendiga köök paberile. Valmistatakse instant kartuliputru järgi pakendi juhiseid ja teenida LIHAPALLID kaasas käesoleva maitsev püree.

No hay comentarios: