Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
sábado, 14 de noviembre de 2009
НАШИЯТ КУХНЯ Целина FRITTERS Съставки за четирима души
НАШИЯТ КУХНЯ
Целина FRITTERS
Съставки за четирима души
400 гр. целина
4 яйца
2 супени лъжици. настъргано сирене
50г. нарязан Серано шунка
200 гр. брашно
50г. масло
1 супена лъжица. бакпулвер
Пипер
Нефт
Сал
Подготовка
Измийте и кори от целина. После го отрежете и готвя в тенджера с подсолена вода за 15 минути. С миксер намалява подготовката на пюре и хлад.
Тогава смесват брашно с мая, сложи в тенджера с вода и масло, доведени до кипене и се махна. В този препарат, добавете брашното и зеленчуци, и се разбърква с шпатула, докато тънка кора.
Дайте леко кипене, винаги се разбърква така че подготовката не стик. Добавяне на пюре от целина, прошуто включва престой настърган, сол и черен пипер, разбърква се и едва се сдържам малко по-дълго.
Когато маса е видно, я премахнете от топлина. Накрая добавете яйцата едно по едно време и се разбърква, докато бяха включени.
Сега: нека останалите около 30 минути подготовка. След това сместа се изсипва в тенджера с горещо масло и fritters запържваме до златисто кафяво. Канализация и готови, да им служиш горещо.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario