Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
jueves, 26 de noviembre de 2009
Soupe de Picadillo ماده اولیه
Soupe de Picadillo
ماده اولیه 4
برای موجودی انبار :
• 1 / 2 مرغ
• 1 کیلو گوشت گاو از استخوان
• 2 ژامبون استخوان
• تره فرنگی 4
• 3 کرفس چوب
پیاز متوسط • 1
• 300 گرم سیب زمینی
نمک •
برای سوپ
• 1 / 4 کیلو برنج
• 150 گرم diced سنگین درمان ، کاهش به
• 2 تخم مرغ آب پز
• 1 شاخه کوچک از نعناع
• 1oo گرم نان سرخ کرده
تهیه
محل گلدان در آتش با سه لیتر آب و مرغ ، استخوان ها از گوشت گاو ، peeled و سیب زمینی ورقه شده ، پیاز ، peeled و در قطع نیم ، هویج و سبزیجات دیگر قطعه قطعه کاملا تمیز ، برش به coarsely. جلد دیگ بجوش و خروش آمدن و اجازه دهید برای حدود سه ساعت است.
پس از این زمان ، از گرمای حذف ، حذف مرغ از آش ، boneless ، تکه گوشت و آن را رزرو کنم. نژادها آش را از طریق الک ریز و رزرو نیز هست.
قرار پان (نوعی رامی در آتش و تیره و تار وقتی که آش داغ ، افزودنی برنج و تکه گوشت ران خوک.
طبخ در حرارت بالا در حدود 18 دقیقه ، تا اینکه برنج آماده است.
سپس از حرارت برداشته و به یک کاسه بریزید.
هنگامی که مشغول خدمت ، اضافه کردن مرغ shredded ، سخت و قطعه قطعه شده پخته تخم مرغ ، برش نان سرخ شده را به حبه نعناع و نو باوه.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario