
Recept KITCHEN Halakat Húsgombóc burgonyapürével a Celiac Hozzávalók: 1 kiló szürke tőkehal filé (föld) 2 nagy vöröshagyma 3 tojás sovány tej, a szükséges összegre 2 szelet gluténmentes zsemlemorzsa 2 szénsavas víz kutak fokhagymát és a petrezselymet, ízlés szerint Só és bors ízlés szerint zsemlemorzsa vagy tészta gluténmentes, a szükséges összeg Meghatározatlan olaj, a szükséges összegre 1 csomag instant burgonyapüré Elkészítés: Tegyük egy tálba és keverjük össze a tengerfenéken a morzsa a gluténmentes kenyér átitatott és lecsepegtetett egy kicsit sovány tej és adja hozzá a fokhagymát és az apróra vágott petrezselyemmel, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Ehhez hozzájárul, hogy a bankot egy kevés olajat, és megpirítjuk az apróra vágott hagymát, amikor kész van hozzá az edényben, amely tartalmazza a halak mellett az enyhén felvert tojást és a szóda. Keverje meg egy kanállal jól mindezen összetevők és formában húsgombóc kézzel majd kenjük őket rántva. Majd megsütjük őket egy bankot, vagy serpenyőben bő forró olajban, amíg ropogós és meríti konyha nedvszívó papírra. Készítsünk instant krumplipürét szerint a csomag irányban és szolgálja a húsgombóc kíséri ezt a finom püré.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario