RECEPT KUHINJA Riba Meatballs s pire krumpirom za celijakije Sastojci: 1 kilo filetima oslića (prizemlje) 2 velike luk 3 jaja obrano mlijeko, iznos koji je potreban 2 kriške kruha bez glutena mrvice 2 gazirana voda bunara češnjak i peršin, na okus Sol i papar na okus krušne mrvice ili tijesto bez glutena, iznos koji je potreban zajedničko ulje, iznos koji je potreban 1 pakiranje instant pire krumpira Priprema: Mjesto u zdjelu i miksati tlo ribe s mrvica glutena kruh i natopljenom drenirana u malo obranog mlijeka i dodati sjeckani češnjak i peršin na okus i dodati sol i papar. Osim toga, u lonac sa malo ulja i popržiti sjeckani luk, kada spremna dodati zdjela sadrže ribe uz lagano pretučen jaja i sodom. Promiješati sa žlicom dobro svih ovih sastojaka i oblika meatballs sa vašim rukama, a zatim kaput ih u krušne mrvice. Onda ih pržiti u lonac ili tavu sa dosta vrelom ulju dok ne hrskavi i odvoditi na upijajući kuhinjski papir. Pripremite instant pire krumpir po paket dolazi, i služe meatballs uz ovaj ukusni pire.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
|
Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
No hay comentarios:
Publicar un comentario