
RECEPT KUHINJA Riba Meatballs s pire krumpirom za celijakije Sastojci: 1 kilo filetima oslića (prizemlje) 2 velike luk 3 jaja obrano mlijeko, iznos koji je potreban 2 kriške kruha bez glutena mrvice 2 gazirana voda bunara češnjak i peršin, na okus Sol i papar na okus krušne mrvice ili tijesto bez glutena, iznos koji je potreban zajedničko ulje, iznos koji je potreban 1 pakiranje instant pire krumpira Priprema: Mjesto u zdjelu i miksati tlo ribe s mrvica glutena kruh i natopljenom drenirana u malo obranog mlijeka i dodati sjeckani češnjak i peršin na okus i dodati sol i papar. Osim toga, u lonac sa malo ulja i popržiti sjeckani luk, kada spremna dodati zdjela sadrže ribe uz lagano pretučen jaja i sodom. Promiješati sa žlicom dobro svih ovih sastojaka i oblika meatballs sa vašim rukama, a zatim kaput ih u krušne mrvice. Onda ih pržiti u lonac ili tavu sa dosta vrelom ulju dok ne hrskavi i odvoditi na upijajući kuhinjski papir. Pripremite instant pire krumpir po paket dolazi, i služe meatballs uz ovaj ukusni pire.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario