RESEP KEUKEN Vis Frikkadelle met kapokaartappels vir coeliakie Bestanddele: 1 kg stokvis-filette (grond) 2 groot uie 3 eiers maer melk, die bedrag wat nodig 2 snye Gluten vrye brood krummels 2 sprankel waterputten knoffel en pietersielie na smaak Sout en peper na smaak broodkrummels of beslag gluten vry is, die bedrag wat nodig Algemeen olie, die bedrag wat nodig 1-pakket van instant kapokaartappels Voorbereiding: Plaas in 'n bak en meng die grond vis met die kruim van gluten vrye brood geweek en gedreineer is in' n bietjie maer en jy voeg die knoffel en pietersielie na smaak en voeg sout en peper. Naas, in 'n pot met' n bietjie olie en braai die gekapte uie wanneer dit gereed is toe te voeg aan die bak met die vis wat saam met die liggies geklitste eiers en koeksoda. Roer dit met 'n lepel baie goed al hierdie bestanddele en vorm frikkadelle met jou hande en dan jas hulle in die broodkrummels. Dan bak dit in 'n pot of pan met baie warm olie tot bros en dreineer op absorberende kombuis papier. Voor te berei onmiddellik kapokaartappels volgens pakket aanwysings en dien die frikkadelle vergesel hierdie heerlike pasta.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
|
Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
No hay comentarios:
Publicar un comentario