miércoles, 28 de octubre de 2009

RESEP KEUKEN Vis Frikkadelle met kapokaartappels vir coeliakie Bestanddele:RESEP KEUKEN Vis Frikkadelle met kapokaartappels vir coeliakie Bestandd




RESEP KEUKEN

Vis Frikkadelle met kapokaartappels vir coeliakie

Bestanddele:

1 kg stokvis-filette (grond)
2 groot uie
3 eiers
maer melk, die bedrag wat nodig
2 snye Gluten vrye brood krummels
2 sprankel waterputten
knoffel en pietersielie na smaak
Sout en peper na smaak
broodkrummels of beslag gluten vry is, die bedrag wat nodig
Algemeen olie, die bedrag wat nodig
1-pakket van instant kapokaartappels

Voorbereiding:
Plaas in 'n bak en meng die grond vis met die kruim van gluten vrye brood geweek en gedreineer is in' n bietjie maer en jy voeg die knoffel en pietersielie na smaak en voeg sout en peper. Naas, in 'n pot met' n bietjie olie en braai die gekapte uie wanneer dit gereed is toe te voeg aan die bak met die vis wat saam met die liggies geklitste eiers en koeksoda.
Roer dit met 'n lepel baie goed al hierdie bestanddele en vorm frikkadelle met jou hande en dan jas hulle in die broodkrummels. Dan bak dit in 'n pot of pan met baie warm olie tot bros en dreineer op absorberende kombuis papier. Voor te berei onmiddellik kapokaartappels volgens pakket aanwysings en dien die frikkadelle vergesel hierdie heerlike pasta.

No hay comentarios: