Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
jueves, 22 de octubre de 2009
Készítése Sopa de picadillo
Sopa de picadillo
ÖSSZETEVŐKRE 4
Az állomány:
• 1 / 2 csirke
• 1 kg marhahús csont
• 2 sonka csont
• 4 póréhagyma
• 3 sticks zeller
• 1 közepes vöröshagyma
• 300 g burgonya
• só
A leves
• 1 / 4 kiló rizs
• 150 gramm kockára vágott szárított sonka, darabokra vágva
• 2 főtt tojás
• 1 szál menta a
• 1oo gramm sült kenyér
Készítése
Helyezzen egy bankot a tűzre három liter vizet és a csirke-, marha csontjai, hámozott és szeletelt burgonya, a hagyma, megtisztítva, félbe vágott, szeletelt répát és egyéb zöldségeket alaposan megtisztított, darabokra vágva durva. Fedjük le az edényt és hagyjuk lassú tűzön körülbelül három órán keresztül.
Ezt követõen, vegyük le a tűzről, vegyük ki a csirke húsleves, csont nélkül, rongy a hús és a tartalék is. Szűrjük le a levest át finom szitán, és tartalék is.
Tesz egy serpenyőben a tűz és feszült a levest, ha meleg van, hozzáadjuk a rizst és a darabolt sonka.
Cook over magas hő körülbelül 18 percig, amíg a rizs készen áll.
Majd távolítsa el a tűzről, és öntsük át egy tálba.
Tálalásnál, adjuk hozzá a felaprított csirke, apróra vágott főtt tojás, pirított kenyér kockára vágva, menta ágacska.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario