jueves, 22 de octubre de 2009

Készítése Sopa de picadillo





Sopa de picadillo

ÖSSZETEVŐKRE 4
Az állomány:
• 1 / 2 csirke
• 1 kg marhahús csont
• 2 sonka csont
• 4 póréhagyma
• 3 sticks zeller
• 1 közepes vöröshagyma
• 300 g burgonya
• só
A leves
• 1 / 4 kiló rizs
• 150 gramm kockára vágott szárított sonka, darabokra vágva
• 2 főtt tojás
• 1 szál menta a
• 1oo gramm sült kenyér



Készítése
Helyezzen egy bankot a tűzre három liter vizet és a csirke-, marha csontjai, hámozott és szeletelt burgonya, a hagyma, megtisztítva, félbe vágott, szeletelt répát és egyéb zöldségeket alaposan megtisztított, darabokra vágva durva. Fedjük le az edényt és hagyjuk lassú tűzön körülbelül három órán keresztül.
Ezt követõen, vegyük le a tűzről, vegyük ki a csirke húsleves, csont nélkül, rongy a hús és a tartalék is. Szűrjük le a levest át finom szitán, és tartalék is.
Tesz egy serpenyőben a tűz és feszült a levest, ha meleg van, hozzáadjuk a rizst és a darabolt sonka.
Cook over magas hő körülbelül 18 percig, amíg a rizs készen áll.
Majd távolítsa el a tűzről, és öntsük át egy tálba.
Tálalásnál, adjuk hozzá a felaprított csirke, apróra vágott főtt tojás, pirított kenyér kockára vágva, menta ágacska.

No hay comentarios: