RECEPT KUCHYNĚ Ryba Masové kuličky s bramborovou kaší pro celiakální Ingredience: 1 kilogram filé štikozubce (přízemí) 2 velké cibule 3 vejce odstředěné mléko, částka potřebná 2 plátky bezlepková strouhanka 2 šumivé studny česnekem a petrželkou, podle chuti Sůl a pepř podle chuti strouhankou nebo Těsto bez lepku, částka potřebná společné olej, částka potřebná 1 balení instantní bramborové kaše Příprava: Vložte do mísy a promíchejte s vozovkou ryby drobeček na lepek-zdarma chléb promočený a vyčerpaný v trochu odstředěného mléka a přidejte česnek a sekanou petrželkou a podle chuti osolte a opepřete. Kromě toho, v hrnci s trochou oleje a osmažíme nakrájenou cibuli, když připravena vložit do misky obsahující ryby spolu s lehce porazili vejce a sodu. Míchá se lžičkou velmi dobře všechny tyto složky a tvoří karbanátky s rukama a pak srst je v trojobalu. Pak smažit je v hrnci nebo pánvi s množstvím oleje do horké křupavé a kanalizace na savý kuchyňský papír. Připravit instantní bramborová kaše podle balíček směrech a slouží karbanátky spolu tohoto lahodného pyré.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
|
Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
No hay comentarios:
Publicar un comentario