
RECEPT KUCHYNĚ Ryba Masové kuličky s bramborovou kaší pro celiakální Ingredience: 1 kilogram filé štikozubce (přízemí) 2 velké cibule 3 vejce odstředěné mléko, částka potřebná 2 plátky bezlepková strouhanka 2 šumivé studny česnekem a petrželkou, podle chuti Sůl a pepř podle chuti strouhankou nebo Těsto bez lepku, částka potřebná společné olej, částka potřebná 1 balení instantní bramborové kaše Příprava: Vložte do mísy a promíchejte s vozovkou ryby drobeček na lepek-zdarma chléb promočený a vyčerpaný v trochu odstředěného mléka a přidejte česnek a sekanou petrželkou a podle chuti osolte a opepřete. Kromě toho, v hrnci s trochou oleje a osmažíme nakrájenou cibuli, když připravena vložit do misky obsahující ryby spolu s lehce porazili vejce a sodu. Míchá se lžičkou velmi dobře všechny tyto složky a tvoří karbanátky s rukama a pak srst je v trojobalu. Pak smažit je v hrnci nebo pánvi s množstvím oleje do horké křupavé a kanalizace na savý kuchyňský papír. Připravit instantní bramborová kaše podle balíček směrech a slouží karbanátky spolu tohoto lahodného pyré.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario