Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
jueves, 22 de octubre de 2009
Soupe de Picadillo Ingrediënten voor 4
Sopa de Picadillo
Ingrediënten voor 4
Voor de voorraad:
• 1 / 2 kip
• 1 kilo rundvlees botten
• 2 ham botten
• 4 prei
• 3 sticks selderij
• 1 middelgrote ui
• 300 gram aardappelen
• zout
Voor de soep
• 1 / 4 kilo rijst
• 150 gram in blokjes gesneden gezouten ham, gesneden in
• 2 gekookte eieren
• 1 takje munt
• 1oo gram gebakken brood
VOORBEREIDING
Plaats een pot op het vuur met drie liter water en de kip, botten van rundvlees, aardappelen geschild en gesneden, grondig de ui, geschild en in tweeën gesneden, gesneden wortelen en andere groenten schoongemaakt, gesneden in grof. Dek de pot en laat sudderen gedurende ongeveer drie uur.
Na deze tijd, haal van het vuur, verwijder kip uit bouillon, zonder been, versnipperen het vlees en reserveren. Zeef de bouillon door een fijne zeef en de reserve ook.
Zet een pan op vuur en gespannen de bouillon als het warm is, voeg de rijst en stukjes ham.
Kook op hoog vuur ongeveer 18 minuten, totdat rijst is klaar.
Verwijder vervolgens van het vuur en giet in een kom.
Bij het serveren, voeg de gesnipperde kip, gehakte hardgekookte eieren, gebakken brood gesneden in blokjes en takje mint
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario