Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
miércoles, 21 de octubre de 2009
Picadillo sop
Sopa de picadillo
BESTANDDELE VIR 4
Vir die voorraad:
• 1 / 2 hoender
• 1 kg beef bene
• 2 ham bene
• 4 preie
• 3 stokke seldery
• 1 medium ui
• 300 gram aartappels
• sout
Vir die sop
• 1 / 4 kilo rys
• 150 gram blokkies cured ham, sny in
• 2 gekookte eiers
• 1 takkie van mint
• 1OO gram gebraaide brood
VOORBEREIDING
Plaas 'n pot op die vuur met drie liter water en die hoender, bene van vleis, aartappels geskil en gesny, die ui, geskil en gesny in die helfte, gesnyde wortels en ander groente deeglik skoon, sny in grof. Bedek die pot en laat prut vir ongeveer drie uur.
Na hierdie tyd, te verwyder van die hitte, verwyder uit hoender bouillon, sonder been, flard die vleis en behou dit. Stam van die bouillon deur middel van 'n fyn sif en behou wat goed.
Sit 'n pan op die vuur en gespanne die bouillon toe dit warm is, voeg die rys en stukkies ham.
Kook oor hoë hitte ongeveer 18 minute, totdat die rys gereed is.
Dan verwyder van hitte en giet in 'n bak.
Wanneer bedien, voeg die gesnipper hoender, gekap hard gekookte eiers, gebraaide brood sny in blokkies en mint takkie.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario