Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
lunes, 26 de octubre de 2009
Sopa de picadillo Sastāvdaļas 4
Sopa de picadillo
Sastāvdaļas 4
For Noliktavā:
• 1 / 2 vistas
• 1 kg liellopu kaulu
• 2 ham kauliem
• 4 puravi
• 3 sticks selerija
• 1 vidējs sīpols
• 300 grami kartupeļu
• sāls
For zupa
• 1 / 4 kilogramu rīsu
• 150 g kubiņos cured ham, sagriezti
• 2 vārītas olas
• 1 sprig of mint
• 1oo grami cepta maize
SAGATAVOŠANA
Vieta pot par ugunsgrēka trīs litri ūdens un vistu, kauli no liellopu gaļas, kartupeļus nomizotu un šķēlēs, sīpolu, nomizotu un pārgriež uz pusēm, šķēlēs burkāni un citi dārzeņi pamatīgi jāiztīra, sagrieztas rupji. Cover pot un ļaut sākt vārīties apmēram trīs stundas.
Pēc šī laika, noņemiet no karstuma, izņemt no vistas buljons, bez kauliem, sadriskāt gaļas un rezervēt to. Celms buljons caur smalku sietu, un rezervēm, kā arī.
Novietojiet pamatni uz uguns un saspringtas buljonu, kad tas ir karsts, pievieno rīsiem un gabaliņi šķiņķa.
Pavārs par lielu siltuma aptuveni 18 minūtes, kamēr rīsi ir gatavi.
Tad noņem no karstuma un ielej bļodiņā.
Kad apkalpošana, pievienojiet sasmalcinātu vistas, sasmalcina cieti vārītas olas, ceptas maizes sagriež kubiņos un piparmētru sprig
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario