miércoles, 21 de octubre de 2009

Soupe de Picadillo חומרים ל 4





Soupe de Picadillo

חומרים ל 4
עבור המניה:
• 1 / 2 עוף
• 1 קילו עצמות בקר
2 עצמות חזיר •
• 4 כרישה
• 3 מקלות סלרי
• 1 בצל בינוני
• 300 גרם תפוחי אדמה
• מלח
למרק
• 1 / 4 ק"ג אורז
• 150 גרם של בשר חזיר ריפא חתוך לקוביות, לחתוך
• 2 ביצים קשות
• 1 ענף של נענע
• 1oo גרם לחם מטוגן



ההכנה
במקום סיר על האש עם שלושה ליטרים של מים ואת עוף, עצמות בקר, תפוחי אדמה קלופים ופרוסים, את הבצל, קלופים לחתוך בחצי, גזרים חתוכים וירקות אחרים לנקות ביסודיות, וחותכים גס. לכסות את הסיר ולתת להתבשל במשך כשלוש שעות.
לאחר מועד זה, מורידים מהאש, להסיר מן מרק עוף, ללא עצמות, קורעים את הבשר שומרים לעצמנו את זה. לסנן את המרק דרך מסננת ו מילואים גם בסדר.
לשים מחבת על האש ומתוחות התבשיל כאשר הוא חם, להוסיף את האורז חתיכות של בשר חזיר.
ומבשלים על חום גבוה כ -18 דקות, עד שהאורז מוכן.
ואז מורידים מהאש ושופכים לתוך קערה.
כאשר ההגשה, להוסיף את העוף מגורר, קצוץ ביצים קשות, לחם מטוגן חתוך לקוביות ואת ענף נענע.

No hay comentarios: