Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
viernes, 30 de octubre de 2009
Recetë KUZHINE Selino FRITTERS Përbërësit për katër persona
Recetë KUZHINE
Selino FRITTERS
Përbërësit për katër persona
400 gr. selino
4 vezë
2 tbsp. djathë integruar
50 gr. copëtuar proshutë Serrano
200 gr. miell
50 gr. gjalpë
1 tbsp. pluhur pjekje
Piper
Oil
Sal
Përgatitja
Lahen dhe lëvore selino. Pastaj lëre dhe kuzhinier në një tenxhere me ujë të kripur për 15 minuta. Me mikser ul përgatitjen e një pure dhe qetësohuni.
Pastaj përziejnë miell me maja, vihet në tenxhere me ujë dhe gjalpë, solli në vlim dhe për të hequr. Në këtë përgatitje shtoni miell dhe perimet, dhe llokoçis me një shpatull derisa një kore të hollë.
Jepni një çiban të vogël, kështu që gjithmonë nxitje përgatitjen nuk ngjit. Shto pure selino, prosciutto përfshin qëndrojnë integruar, kripë dhe piper, llokoçis dhe ziej pak më të gjatë.
Kur masa është e dukshme, hiqni atë nga të nxehtit. Në fund shtoni një vezë në një kohë dhe përzierje deri inkorporuar.
Tani unë: le të tjerët rreth 30 minuta përgatitje. Pastaj derdhi përzierje në një tigan me vaj të nxehtë dhe fritters skuq deri kafe e artë. Drain dhe të gatshme, të shërbejë atyre të nxehtë.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario