Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
miércoles, 21 de octubre de 2009
Sopa de picadillo Ainekset 4
Sopa de picadillo
Ainekset 4
Varten kanta:
• 1 / 2 broilerin
• 1 kg naudan luita
• 2 kinkku luut
• 4 purjo
• 3 sauvat selleri
• 1 keskikokoinen sipuli
• 300 g perunoita
• suolaa
For keitto
• 1 / 4 kilo riisiä
• 150 grammaa kuutioiksi cured ham, leikataan
• 2 keitettyä munaa
• 1 oksa minttua
• 1OO grammaa paistettua leipää
VALMISTEEN
Paikka potin tulipalosta kolme litraa vettä ja kanan, luista naudanlihaa, perunoita kuorittu ja viipaloitu, sipuli, kuorittu ja leikkaa kahtia, paloitellut porkkanat ja muut vihannekset puhdistettava, leikataan karkeaksi. Peitä potin ja anna kiehua hiljalleen noin kolme tuntia.
Tämän jälkeen poistaa lämpöä, poista Kana liemi, luuton, pilkkovat lihan ja varata sen. Siivilöi liemi kautta sakon seulan ja varata myös.
Laita koko palo-ja kireät liemi, kun se on kuuma, lisää riisi ja paloja kinkkua.
Cook yli kuumuudelle noin 18 minuuttia, kunnes riisi on valmis.
Valitse poistaa lämpöä ja kaada kulhoon.
Protokollaa, lisää silputtu kana, hienonnettu kova keitettyjä munia, paistettua leipää leikataan kuutioiksi ja mintun oksa
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario