Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
miércoles, 21 de octubre de 2009
Sopa за picadillo
Sopa за picadillo
ВЕЩЕСТВА ЗА 4
За състав:
• 1 / 2 пиле
• 1 килограм говеждо месо, кости
• 2 шунка кости
• 4 праз
• 3 стръка целина
• 1 средна глава лук
• 300 грама картофи
• сол
За супата
• 1 / 4 килограм ориз
• 150 грама сушени нарязани на кубчета шунка, нарязани на
• 2 сварени яйца
• 1 стрък джоджен
• 1oo грама пържен хляб
ПОДГОТОВКА
Място гърне на огъня с три литра вода и пиле, костите на говеждо месо, картофи, обелени и нарязани на лук, обелените и нарязани на половина, нарязани моркови и други зеленчуци старателно почистени, нарязани на силно. Покритието на гърнето и да къкри за около три часа.
След този период, свалете от огъня, извадете бульон от пиле, обезкостено, парцалче на месото и го резерв. Щам на бульон чрез фино сито и резерв, както е добре.
Сложете тиган на огън и обтегнати чорбата, когато е горещо, добавете ориза и парчетата шунка.
Кук през висока температура около 18 минути, докато оризът е готов.
След отстраняване от огъня и се изсипва в купа.
При сервиране, добави настърган пиле, нарязани твърдо сварени яйца, пържен хляб, нарязани на кубчета и стръкче мента.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario