miércoles, 21 de octubre de 2009

Sopa за picadillo







Sopa за picadillo

ВЕЩЕСТВА ЗА 4
За състав:
• 1 / 2 пиле
• 1 килограм говеждо месо, кости
• 2 шунка кости
• 4 праз
• 3 стръка целина
• 1 средна глава лук
• 300 грама картофи
• сол
За супата
• 1 / 4 килограм ориз
• 150 грама сушени нарязани на кубчета шунка, нарязани на
• 2 сварени яйца
• 1 стрък джоджен
• 1oo грама пържен хляб



ПОДГОТОВКА
Място гърне на огъня с три литра вода и пиле, костите на говеждо месо, картофи, обелени и нарязани на лук, обелените и нарязани на половина, нарязани моркови и други зеленчуци старателно почистени, нарязани на силно. Покритието на гърнето и да къкри за около три часа.
След този период, свалете от огъня, извадете бульон от пиле, обезкостено, парцалче на месото и го резерв. Щам на бульон чрез фино сито и резерв, както е добре.
Сложете тиган на огън и обтегнати чорбата, когато е горещо, добавете ориза и парчетата шунка.
Кук през висока температура около 18 минути, докато оризът е готов.
След отстраняване от огъня и се изсипва в купа.
При сервиране, добави настърган пиле, нарязани твърдо сварени яйца, пържен хляб, нарязани на кубчета и стръкче мента.

No hay comentarios: