
RECEPT KUCHYNĚ Ryba Mäsové guľôčky so zemiakovou kašou pre celiakální Ingrediencie: 1 kilogram filé merlúzy (prízemie) 2 veľké cibule 3 vajcia odstredené mlieko, suma potrebná 2 plátky bezlepková strúhanka 2 šumivé studne cesnakom a petržlenom, podľa chuti Soľ a korenie podľa chuti strúhankou alebo Cesto bez lepku, suma potrebná spoločné olej, suma potrebná 1 balenie instantnej zemiakovej kaše Príprava: Vložte do misy a premiešajte s vozovkou ryby drobček na lepok-zadarmo chlieb premočený a vyčerpaný v trochu odstredeného mlieka a pridajte cesnak a posekanou petržlenovou vňaťou a podľa chuti osoľte a okoreňte. Okrem toho, v hrnci s trochou oleja a osmažíme nakrájanú cibuľu, keď pripravená vložiť do misky obsahujúce ryby spolu s ľahko porazili vajcia a sódu. Mieša sa lyžičkou veľmi dobre všetky tieto zložky a tvoria karbonátky s rukami a potom srsť je v trojobale. Potom smažiť je v hrnci alebo panvici s množstvom oleja do horúcej chrumkavé a kanalizácie na savý kuchynský papier. Pripraviť instantná zemiaková kaša podľa balík smeroch a slúži karbonátky spolu tohto lahodného pyré.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario