jueves, 29 de octubre de 2009

RECEPT KUCHYNĚ Ryba Mäsové guľôčky so zemiakovou kašou pre celiakální Ingrediencie:




RECEPT KUCHYNĚ

Ryba Mäsové guľôčky so zemiakovou kašou pre celiakální

Ingrediencie:
1 kilogram filé merlúzy (prízemie)
2 veľké cibule
3 vajcia
odstredené mlieko, suma potrebná
2 plátky bezlepková strúhanka
2 šumivé studne
cesnakom a petržlenom, podľa chuti
Soľ a korenie podľa chuti
strúhankou alebo Cesto bez lepku, suma potrebná
spoločné olej, suma potrebná
1 balenie instantnej zemiakovej kaše


Príprava:
Vložte do misy a premiešajte s vozovkou ryby drobček na lepok-zadarmo chlieb premočený a vyčerpaný v trochu odstredeného mlieka a pridajte cesnak a posekanou petržlenovou vňaťou a podľa chuti osoľte a okoreňte. Okrem toho, v hrnci s trochou oleja a osmažíme nakrájanú cibuľu, keď pripravená vložiť do misky obsahujúce ryby spolu s ľahko porazili vajcia a sódu.
Mieša sa lyžičkou veľmi dobre všetky tieto zložky a tvoria karbonátky s rukami a potom srsť je v trojobale. Potom smažiť je v hrnci alebo panvici s množstvom oleja do horúcej chrumkavé a kanalizácie na savý kuchynský papier. Pripraviť instantná zemiaková kaša podľa balík smeroch a slúži karbonátky spolu tohto lahodného pyré.

No hay comentarios: