RECEPT KUCHYNĚ Ryba Mäsové guľôčky so zemiakovou kašou pre celiakální Ingrediencie: 1 kilogram filé merlúzy (prízemie) 2 veľké cibule 3 vajcia odstredené mlieko, suma potrebná 2 plátky bezlepková strúhanka 2 šumivé studne cesnakom a petržlenom, podľa chuti Soľ a korenie podľa chuti strúhankou alebo Cesto bez lepku, suma potrebná spoločné olej, suma potrebná 1 balenie instantnej zemiakovej kaše Príprava: Vložte do misy a premiešajte s vozovkou ryby drobček na lepok-zadarmo chlieb premočený a vyčerpaný v trochu odstredeného mlieka a pridajte cesnak a posekanou petržlenovou vňaťou a podľa chuti osoľte a okoreňte. Okrem toho, v hrnci s trochou oleja a osmažíme nakrájanú cibuľu, keď pripravená vložiť do misky obsahujúce ryby spolu s ľahko porazili vajcia a sódu. Mieša sa lyžičkou veľmi dobre všetky tieto zložky a tvoria karbonátky s rukami a potom srsť je v trojobale. Potom smažiť je v hrnci alebo panvici s množstvom oleja do horúcej chrumkavé a kanalizácie na savý kuchynský papier. Pripraviť instantná zemiaková kaša podľa balík smeroch a slúži karbonátky spolu tohto lahodného pyré.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
|
Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
No hay comentarios:
Publicar un comentario