miércoles, 21 de octubre de 2009

Для супа picadillo





Sopa de picadillo
Sopa дэ Picadillo Puente, Tito

Інгрэдыенты для 4
На складзе:
• 1 / 2 курынай
• 1 кг ялавічнага касцей
• 2 вяндліна касцях
• 4 лука-парэо
• 3 палачкі сельдерея
• 1 сярэдняя цыбуліна
• 300 г бульбы
• соль
Для супа
• 1 / 4 кілаграмы рысу
• 150 грам вылечыць кубіка вяндліны, нарэзаць
• 2 вараныя яйкі
• 1 галінкі мяты
• 1oo грам смажаны хлеб



ПАДРЫХТОЎКІ
Месца кастрюлю на агонь з трыма літраў вады і курыца, касцей ялавічыны, бульбы ачышчаныя і нарэзанымі, лук, ачышчаных і парэзалі папалам, нарэзаць моркву і іншыя гародніна дбайна вымыць, нарэзаць груба. Зачыніце кастрюлю і гатуйце Няхай у працягу прыкладна трох гадзін.
Пасля гэтага часу, здыміце з агню, выдаліць з курынага бульон, бескостная, вскрывать мяса і замовіць яго. Працадзіў бульон праз дробнае сіта і рэзерваў, а таксама.
Пастаўце кастрюлю на агонь і напружанымі бульон, калі яна гарачая, дадаць рыс і кавалачкі вяндліны.
Варыць на моцным агні прыкладна 18 хвілін, пакуль рыс будзе гатовы.
Затым здыміце з агню і выліць ў міску.
Пры падачы дадаць здробненай курыцу, нарэзаць вараныя яйкі, жареная нарэзанымі хлеба нарэзаць кубіка і мяты галінка.

No hay comentarios: