Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
miércoles, 21 de octubre de 2009
Для супа picadillo
Sopa de picadillo
Sopa дэ Picadillo Puente, Tito
Інгрэдыенты для 4
На складзе:
• 1 / 2 курынай
• 1 кг ялавічнага касцей
• 2 вяндліна касцях
• 4 лука-парэо
• 3 палачкі сельдерея
• 1 сярэдняя цыбуліна
• 300 г бульбы
• соль
Для супа
• 1 / 4 кілаграмы рысу
• 150 грам вылечыць кубіка вяндліны, нарэзаць
• 2 вараныя яйкі
• 1 галінкі мяты
• 1oo грам смажаны хлеб
ПАДРЫХТОЎКІ
Месца кастрюлю на агонь з трыма літраў вады і курыца, касцей ялавічыны, бульбы ачышчаныя і нарэзанымі, лук, ачышчаных і парэзалі папалам, нарэзаць моркву і іншыя гародніна дбайна вымыць, нарэзаць груба. Зачыніце кастрюлю і гатуйце Няхай у працягу прыкладна трох гадзін.
Пасля гэтага часу, здыміце з агню, выдаліць з курынага бульон, бескостная, вскрывать мяса і замовіць яго. Працадзіў бульон праз дробнае сіта і рэзерваў, а таксама.
Пастаўце кастрюлю на агонь і напружанымі бульон, калі яна гарачая, дадаць рыс і кавалачкі вяндліны.
Варыць на моцным агні прыкладна 18 хвілін, пакуль рыс будзе гатовы.
Затым здыміце з агню і выліць ў міску.
Пры падачы дадаць здробненай курыцу, нарэзаць вараныя яйкі, жареная нарэзанымі хлеба нарэзаць кубіка і мяты галінка.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario