Recetë KUZHINE Meatballs Peshku me patate pure për celiac Përbërësit: 1 kg fileto hake (terren) 2 onions madhe 3 vezë qumësht i skremuar, shuma e nevojshme 2 feta bukë pa gluten crumbs 2 puset e ujit me gaz hudhër dhe majdanoz, me shije Kripe dhe piper për shije Breadcrumbs ose gluten qëlloj pa pagesë, shumën e nevojshme naftës të përbashkët, sasia e nevojshme 1 paketë të çastit pure patatesh Përgatitja: Vendi në një tas dhe përzierje peshku terren me thërrime gluten-bukë pa ngjyhet dhe drenazhuar në pak qumësht i skremuar dhe shtoni hudhër dhe majdanoz të copëtuar shije dhe shtoni kripë dhe piper. Përveç kësaj, në një tenxhere me pak vaj dhe qepë të skuqura copëtuar kur gati shtoni tas përmban peshku së bashku me vezë e rrahur lehtë soda. Llokoçis me një lugë shumë mirë të gjitha këto përbërësit dhe qofte formë me duart tuaja dhe pastaj mantelin e tyre në breadcrumbs. Pastaj skuq ato në një tenxhere ose tigan me mjaft vaj të nxehtë derisa crispy dhe ikjen në letër kuzhine absorbues. Përgatitja e çastit pure patatesh sipas udhëzimeve të paketës dhe shërbejnë qofte shoqëruar këtë pure shijshme.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
|
Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
No hay comentarios:
Publicar un comentario