Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
miércoles, 21 de octubre de 2009
SOPA de picadillo Koostisainete 4
SOPA de picadillo
Koostisainete 4
Kalavaru jaoks:
• 1 / 2 kana
• 1 kg veise kondid
• 2 sink kondid
• 4 porrulauk
• 3 pulgad seller
• 1 keskmine sibul
• 300 g kartuleid
• soola
For supp
• 1 / 4 kilo riisi
• 150 g kuubikuteks kuivatatud sink, lõigatud
• 2 keedetud muna
• 1 Oksa mündi
• 1ØØ g praetud leiba
ETTEVALMISTAMINE
Koht poti tulekahju kohta on kolm liitrit vett ja kana, kondid, veiseliha, kartulid kooritud ja viilutatud, sibul, kooritud ja lõigatakse pooleks, viilutatud porgandid ja muud köögiviljad põhjalikult puhastada, lõigatud robustselt. Kata pott ja lase podisema umbes kolm tundi.
Pärast selle aja möödumist eemaldada soojust, eemaldage kana alates puljong, kondita, hakkimiseks liha ja reservi on. Tüve puljong läbi peene sõela ja endale samuti.
Pane loodimiseks tule ja kurnatud puljong, kui see on kuum, lisada riis ja tükeldatud sink.
Cooki üle kõrge kuumus umbes 18 minutit, kuni riis on valmis.
Seejärel eemaldada soojust ja valatakse kaussi.
Kui serveerimine, lisada tükeldatud kana, tükeldatud kõvaks keedetud munad, praetud leiba lõigatakse kuubikuteks ja piparmünt Oksa.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario