Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
jueves, 29 de octubre de 2009
Sopa de picadillo INGREDJENTI GĦALL 4
Sopa de picadillo
INGREDJENTI GĦALL 4
Għall-istokk:
• 1 / 2 tat-tiġieġ
• 1 kilo ta 'l-għadam taċ-ċanga
• għadam 2 ham
• 4 kurrat
• 3 bsaten krafes
• 1 medju basla
• 300 gramma ta 'patata
• melħ
Għall-soppa
• 1 / 4 kilo ta 'ross
• 150 gramma ta 'perżut cured diced, maqtugħa
• 2 mgħolli bajd
• 1 sprig ta 'mint
• 1oo grammi tal-ħobż moqlija
PREPARAZZJONI
Poġġi pot dwar il-nar bi tliet litru ta 'ilma u l-tiġieġ, l-għadam taċ-ċanga, patata mqaxxra u mqatta', il-basla, imqaxxar u maqtugħa f'nofsijiet, karrotti mqatta u ħxejjex oħra mnaddfa sewwa, maqtugħa coarsely. Għatti l-pot u ħalliha ttektek għal madwar tliet sigħat.
Wara dan iż-żmien, neħħi mill-sħana, neħħi mill-brodu tat-tiġieġ, mingħajr għadam, jibqgħux il-laħam u ta 'riserva tagħha. Strain-taħlita permezz ta 'passatur multa u r-riżerva kif ukoll.
Qiegħed a pan-nar u msoffi l-brodu meta jkun sħun, żid il-ross u biċċiet tal-perżut.
Cook 'sħana għolja minn madwar 18 minuta, sakemm ross hija lesta.
Imbagħad neħħi mis-sħana u ferra 'għal ġo bowl.
Meta jservu, żid il-tiġieġ mqatta ', mqatta' bajd iebes mgħolli, moqli ħobż imqatta kubi u sprig mint.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario