jueves, 29 de octubre de 2009

Sopa de picadillo INGREDJENTI GĦALL 4





Sopa de picadillo

INGREDJENTI GĦALL 4
Għall-istokk:
• 1 / 2 tat-tiġieġ
• 1 kilo ta 'l-għadam taċ-ċanga
• għadam 2 ham
• 4 kurrat
• 3 bsaten krafes
• 1 medju basla
• 300 gramma ta 'patata
• melħ
Għall-soppa
• 1 / 4 kilo ta 'ross
• 150 gramma ta 'perżut cured diced, maqtugħa
• 2 mgħolli bajd
• 1 sprig ta 'mint
• 1oo grammi tal-ħobż moqlija



PREPARAZZJONI
Poġġi pot dwar il-nar bi tliet litru ta 'ilma u l-tiġieġ, l-għadam taċ-ċanga, patata mqaxxra u mqatta', il-basla, imqaxxar u maqtugħa f'nofsijiet, karrotti mqatta u ħxejjex oħra mnaddfa sewwa, maqtugħa coarsely. Għatti l-pot u ħalliha ttektek għal madwar tliet sigħat.
Wara dan iż-żmien, neħħi mill-sħana, neħħi mill-brodu tat-tiġieġ, mingħajr għadam, jibqgħux il-laħam u ta 'riserva tagħha. Strain-taħlita permezz ta 'passatur multa u r-riżerva kif ukoll.
Qiegħed a pan-nar u msoffi l-brodu meta jkun sħun, żid il-ross u biċċiet tal-perżut.
Cook 'sħana għolja minn madwar 18 minuta, sakemm ross hija lesta.
Imbagħad neħħi mis-sħana u ferra 'għal ġo bowl.
Meta jservu, żid il-tiġieġ mqatta ', mqatta' bajd iebes mgħolli, moqli ħobż imqatta kubi u sprig mint.

No hay comentarios: