Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
martes, 27 de octubre de 2009
Sopa de picadillo Ingredientų 4
Ingredientų 4
Dėl atsargų:
• 1 / 2 vištos
• 1 kg jautienos kaulų
• 2 kumpio kaulus
• 4 porai
• 3 lazdos salierai
• 1 vidutinis svogūnas
• 300 g bulvių
• druska
Kad sriuba
• 1 / 4 kilogramą ryžių
• 150 gramų supjaustyti vytinto kumpio, supjaustyti
• 2 virti kiaušiniai
• 1 vinelė į mėta
• 1oo g Kepta duona
PARUOŠIMAS
Vieta ant ugnies puodą su trijų litrų vandens ir vištienos, jautienos kaulų, bulves nulupti ir supjaustyti griežinėliais, svogūnai, nulupti ir supjaustyti per pusę pjaustytų morkų ir kitų daržovių kruopščiai nuvalyti, supjaustyti stambiai. Viršelis puodą ir leiskite užvirti apie tris valandas.
Pasibaigus šiam laikui, nuimkite nuo ugnies, išimkite iš sultinio vištieną be kaulų, kapoti mėsą ir rezervuoti. Padermė sultinys per tankų tinklinį filtrą ir rezervas taip pat.
Patalpinkite visos ant ugnies ir įtempti sultinys, kai jis yra karštas, pridėti ryžių ir gabaliukai kumpio.
Kuko per didelio karščio apie 18 minučių, kol ryžiai bus paruošta.
Tuomet nuimkite nuo ugnies ir supilkite į dubenėlį.
Kai įteikimas, įdėti susmulkintą vištienos, kapotų kietai virtų kiaušinių, kepta duona supjaustyti kubeliais ir mėtų vinelė.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario