martes, 27 de octubre de 2009

Sopa de picadillo Ingredientų 4







Ingredientų 4
Dėl atsargų:
• 1 / 2 vištos
• 1 kg jautienos kaulų
• 2 kumpio kaulus
• 4 porai
• 3 lazdos salierai
• 1 vidutinis svogūnas
• 300 g bulvių
• druska
Kad sriuba
• 1 / 4 kilogramą ryžių
• 150 gramų supjaustyti vytinto kumpio, supjaustyti
• 2 virti kiaušiniai
• 1 vinelė į mėta
• 1oo g Kepta duona



PARUOŠIMAS
Vieta ant ugnies puodą su trijų litrų vandens ir vištienos, jautienos kaulų, bulves nulupti ir supjaustyti griežinėliais, svogūnai, nulupti ir supjaustyti per pusę pjaustytų morkų ir kitų daržovių kruopščiai nuvalyti, supjaustyti stambiai. Viršelis puodą ir leiskite užvirti apie tris valandas.
Pasibaigus šiam laikui, nuimkite nuo ugnies, išimkite iš sultinio vištieną be kaulų, kapoti mėsą ir rezervuoti. Padermė sultinys per tankų tinklinį filtrą ir rezervas taip pat.
Patalpinkite visos ant ugnies ir įtempti sultinys, kai jis yra karštas, pridėti ryžių ir gabaliukai kumpio.
Kuko per didelio karščio apie 18 minučių, kol ryžiai bus paruošta.
Tuomet nuimkite nuo ugnies ir supilkite į dubenėlį.
Kai įteikimas, įdėti susmulkintą vištienos, kapotų kietai virtų kiaušinių, kepta duona supjaustyti kubeliais ir mėtų vinelė.

No hay comentarios: