Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
miércoles, 21 de octubre de 2009
Sopa de Picadilly
Sopa de Picadilly
INGREDIENCE PRE 4
Na sklade:
• 1 / 2 kurčaťa
• 1 kg hovädzieho mäsa kostí
• 2 šunka kosti
• 4 pór
• 3 palice zeler
• 1 stredná cibuľa
• 300 g zemiakov
• soľ
Pre polievka
• 1 / 4 kila ryže
• 150 g na kocky údená šunka, nakrájaná na
• 2 varené vajcia
• 1 snítku mäty
• 1oo gramov hrianka
PRÍPRAVA
Miesto hrniec na ohni sa tri litre vody a kuracie mäso, kosti hovädzieho mäsa, zemiaky olúpané a priečne, dôkladne cibule, olúpané a znížiť na polovicu, nakrájané mrkva a iná zelenina očistené, nakrájame na hrubo. Obal hrniec a nechajte variť asi tri hodiny.
Po uplynutí tejto doby vyberte z tepla, vyberte z kurací vývar, bez kostí, drvenie mäsa a rezervy to. Kmeňa vývar cez jemné sito a rezervy rovnako.
Dajte panvicu na oheň a napäté vývar, keď je horúca, pridajte ryžu a kúsky šunky.
Variť cez vysokú tepelnú asi 18 minút, kým ryža nie je hotová.
Vyberte z tepla a nalejte do misky.
Keď sa slúžiace, pridajte mleté kuracie mäso, nakrájanú varených vajec, vyprážaný chlieb nakrájame na kocky a snítku mäty.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario