Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
jueves, 22 de octubre de 2009
Sopa de picadillo ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ 4
Sopa de picadillo
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ 4
Για το υλικό:
• 1 / 2 κοτόπουλο
• 1 κιλό από τα κόκαλα βοείου κρέατος
• οστά 2 ζαμπόν
• 4 πράσα
• 3 σέλινο μπαστούνια
• 1 μέτριο κρεμμύδι
• 300 γραμμάρια πατάτες
• αλάτι
Για τη σούπα
• 1 / 4 κιλό ρύζι
• 150 γραμμάρια κύβους cured ζαμπόν, κομμένο σε
• 2 βραστά αυγά
• 1 κλαδάκι μέντας
• 1OO γραμμάρια τηγανητό ψωμί
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Τοποθετήστε ένα δοχείο για την πυρκαγιά με τρία λίτρα νερό και το κοτόπουλο, τα οστά του βοείου κρέατος, αποφλοιωμένες πατάτες και κομμένο σε φέτες, το κρεμμύδι, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση, κομμένο σε φέτες καρότα και άλλα λαχανικά καλά καθαρισμένα, κομμένα σε coarsely. Καλύψτε την κατσαρόλα και αφήστε σιγοβράσει για περίπου τρεις ώρες.
Μετά από αυτή τη φορά, να αποσύρει από τη ζέστη, να αφαιρέσετε από ζωμό κοτόπουλου, χωρίς κόκαλα, την απόσχιση του κρέατος και το αποθεματικό. Στέλεχος της ζωμό με πρόστιμο κόσκινο και αποθεματικών, καθώς και.
Βάλτε ένα τηγάνι για πυρκαγιά και τεταμένες το ζωμό όταν είναι ζεστό, προσθέτουμε το ρύζι και κομμάτια του ζαμπόν.
Μάγειρας σε δυνατή φωτιά για 18 λεπτά, μέχρι το ρύζι είναι έτοιμο.
Στη συνέχεια, αφαιρέστε από τη θερμότητα και φέρεται σε ένα μπολ.
Όταν εξυπηρετούν, προσθέστε το τεμαχισμένο κοτόπουλο, ψιλοκομμένο σκληρά βρασμένα αυγά, τηγανητά κομμένα ψωμί σε κύβους και κλωναράκι μέντα.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario