jueves, 22 de octubre de 2009

Sopa de picadillo ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ 4





Sopa de picadillo

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ 4
Για το υλικό:
• 1 / 2 κοτόπουλο
• 1 κιλό από τα κόκαλα βοείου κρέατος
• οστά 2 ζαμπόν
• 4 πράσα
• 3 σέλινο μπαστούνια
• 1 μέτριο κρεμμύδι
• 300 γραμμάρια πατάτες
• αλάτι
Για τη σούπα
• 1 / 4 κιλό ρύζι
• 150 γραμμάρια κύβους cured ζαμπόν, κομμένο σε
• 2 βραστά αυγά
• 1 κλαδάκι μέντας
• 1OO γραμμάρια τηγανητό ψωμί



ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Τοποθετήστε ένα δοχείο για την πυρκαγιά με τρία λίτρα νερό και το κοτόπουλο, τα οστά του βοείου κρέατος, αποφλοιωμένες πατάτες και κομμένο σε φέτες, το κρεμμύδι, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση, κομμένο σε φέτες καρότα και άλλα λαχανικά καλά καθαρισμένα, κομμένα σε coarsely. Καλύψτε την κατσαρόλα και αφήστε σιγοβράσει για περίπου τρεις ώρες.
Μετά από αυτή τη φορά, να αποσύρει από τη ζέστη, να αφαιρέσετε από ζωμό κοτόπουλου, χωρίς κόκαλα, την απόσχιση του κρέατος και το αποθεματικό. Στέλεχος της ζωμό με πρόστιμο κόσκινο και αποθεματικών, καθώς και.
Βάλτε ένα τηγάνι για πυρκαγιά και τεταμένες το ζωμό όταν είναι ζεστό, προσθέτουμε το ρύζι και κομμάτια του ζαμπόν.
Μάγειρας σε δυνατή φωτιά για 18 λεπτά, μέχρι το ρύζι είναι έτοιμο.
Στη συνέχεια, αφαιρέστε από τη θερμότητα και φέρεται σε ένα μπολ.
Όταν εξυπηρετούν, προσθέστε το τεμαχισμένο κοτόπουλο, ψιλοκομμένο σκληρά βρασμένα αυγά, τηγανητά κομμένα ψωμί σε κύβους και κλωναράκι μέντα.

No hay comentarios: