miércoles, 21 de octubre de 2009

Sopa de picadillo SASTOJCI ZA 4





Sopa de picadillo

SASTOJCI ZA 4
Za dionice:
• 1 / 2 pile
• 1 kilogram govedine kostiju
• 2 šunka kosti
• 4 poriluk
• 3 štapići celera
• 1 srednja glavica luka
• 300 grama krumpira
• sol
Za juha
• 1 / 4 kg riže
• 150 grama cured kockice šunke, narezane na
• 2 kuhana jaja
• 1 grančica mente
• 1oo grama pržene kruha



PRIPREMA
Mjesto lonac na vatru sa tri litre vode i piletina, kosti govedina, krumpir i narezane ljušteno, luk, ljušteno i izrezati na pola, narezane mrkve i drugog povrća temeljito očistiti, izrezati na coarsely. Cover lonac i pustiti pirjati oko tri sata.
Nakon tog vremena, izvadite iz topline, izvadite kokoš iz meso, bez kostiju, isjeckati meso i rezerve. Procijedite juhu kroz fino sito i rezerviraj as well.
Stavite posudu na vatru i zategne juhu kad je vruća, dodati rižu i komadiće šunke.
Kuhati na visoke topline oko 18 minuta, dok riža ne bude spreman.
Zatim izvadite iz topline i sipati u zdjelu.
Prilikom serviranja dodajte isjeckan pileći, sjeckanim tvrdo kuhana jaja, prženi kruh izrezati na kockice i grančica mente.

No hay comentarios: