Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
miércoles, 21 de octubre de 2009
Sopa de picadillo SASTOJCI ZA 4
Sopa de picadillo
SASTOJCI ZA 4
Za dionice:
• 1 / 2 pile
• 1 kilogram govedine kostiju
• 2 šunka kosti
• 4 poriluk
• 3 štapići celera
• 1 srednja glavica luka
• 300 grama krumpira
• sol
Za juha
• 1 / 4 kg riže
• 150 grama cured kockice šunke, narezane na
• 2 kuhana jaja
• 1 grančica mente
• 1oo grama pržene kruha
PRIPREMA
Mjesto lonac na vatru sa tri litre vode i piletina, kosti govedina, krumpir i narezane ljušteno, luk, ljušteno i izrezati na pola, narezane mrkve i drugog povrća temeljito očistiti, izrezati na coarsely. Cover lonac i pustiti pirjati oko tri sata.
Nakon tog vremena, izvadite iz topline, izvadite kokoš iz meso, bez kostiju, isjeckati meso i rezerve. Procijedite juhu kroz fino sito i rezerviraj as well.
Stavite posudu na vatru i zategne juhu kad je vruća, dodati rižu i komadiće šunke.
Kuhati na visoke topline oko 18 minuta, dok riža ne bude spreman.
Zatim izvadite iz topline i sipati u zdjelu.
Prilikom serviranja dodajte isjeckan pileći, sjeckanim tvrdo kuhana jaja, prženi kruh izrezati na kockice i grančica mente.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario