Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
miércoles, 21 de octubre de 2009
Sopa de Picadillo PŘÍPRAVA
Sopa de Picadillo
INGREDIENCE PRO 4
Na skladě:
• 1 / 2 kuřete
• 1 kg hovězího masa kostí
• 2 šunka kosti
• 4 pór
• 3 hole celer
• 1 střední cibule
• 300 g brambor
• sůl
Pro polévka
• 1 / 4 kila rýže
• 150 g na kostičky uzená šunka, nakrájená na
• 2 vařená vejce
• 1 snítku máty
• 1oo gramů topinka
PŘÍPRAVA
Místo hrnec na ohni se tři litry vody a kuřecí maso, kosti hovězího masa, brambory loupané a krájené, důkladně cibule, oloupané a snížit na polovinu, nakrájené mrkev a ostatní zelenina očištěny, nakrájíme na hrubě. Obal hrnec a nechte vařit asi tři hodiny.
Po uplynutí této doby vyjměte z tepla, vyjměte z kuřecí vývar, bez kostí, drcení masa a rezervy to. Kmene vývar přes jemné síto a rezervy stejně.
Dejte pánev na oheň a napjaté vývar, kdy je horká, přidejte rýži a kousky šunky.
Vařit přes vysokou tepelnou asi 18 minut, dokud rýže není hotová.
Vyjměte z tepla a nalijte do misky.
Když se sloužící, přidejte drcené kuřecí maso, nakrájenou vařených vajec, smažený chléb nakrájíme na kostky a snítku máty.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario