Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
miércoles, 21 de octubre de 2009
Për supë picadillo PËRGATITJA
Sopa de picadillo
PËRBËRËSIT PER 4
Për magazine:
• 1 / 2 pule
• 1 kilogram e kocka viçi
• 2 proshutë eshtra
• 4 leeks
• 3 shkopinj selino
• 1 qepë të mesme
• 300 gram patate
Kripe •
Për supë
• 1 / 4 kg oriz
• 150 gram proshute diced shëruar, ulur në
• 2 vezë të ziera
• 1 degëz e nenexhik
• 1oo gram bukë skuqur
PËRGATITJA
Vendi një tenxhere në zjarr me tre litra ujë dhe pule, kockat e viçi, peeled dhe feta patate, qepë, peeled dhe prerë në gjysmë, karrota me feta dhe perime të tjera të pastrohen, ulur në vrazhdë. Cover tenxhere dhe le të ziej për rreth tre orë.
Pas kësaj kohe, hiqni nga të nxehtit, hiqni pule nga supë me lëng mishi, kocka, copë mishi dhe rezervë atë. Tendosje supë me anë të një sitë gjobë dhe rezervë si.
Vendos një tigan në zjarr dhe supë tensionuar kur ajo është e nxehtë, shtoni oriz dhe pjesë e proshutë.
Cook rreth ngrohjes e lartë rreth 18 minuta, derisa orizi të jetë gati.
Atëherë hiqni prej të nxehtit dhe hedh në një tas.
Kur shërbejnë, shtoni pulë i copëtuar, i copëtuar vështirë vezë të zier, bukë të skuqur prerë në kube dhe lastar nenexhik.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario