INGREDIENSER FOR 4
For aksjen:
• 1 / 2 kylling
• 1 kilo oksekjøtt bein
• 2 skinke bones
• 4 purre
• 3 køller selleri
• 1 middels løk
• 300 gram poteter
• salt
For suppe
• 1 / 4 kilo ris
• 150 gram terninger cured skinke, skåret i
• 2 kokte egg
• 1 kvast mynte
• 1oo gram stekt brød
Sett en gryte på bålet med tre liter vann og kylling, bein av oksekjøtt, poteter skrelles og skar den løk, skrelt og kuttet i to, skiver gulrøtter og andre grønnsaker grundig renset, skåret i grovt. Dekk gryten og la småkoke i cirka tre timer.
Etter denne tid, fjerne fra varmen, fjern kylling fra kjøttkraft, utbeinet, makulere kjøttet og bestille det. Strain suppen gjennom en fin sil og reserve også.
Sett en kjele på brann og anstrengt suppen når den er varm, tilsett ris og biter av skinke.
Cook over høy varme ca 18 minutter, inntil risen er klar.
Så fjern fra varmen og hell i en bolle.
Ved servering legger du strimlet kylling, hakkede hardkokte egg, stekt brød skåret i terninger og mynte kvist.
No hay comentarios:
Publicar un comentario